Pomkin ZOE - Långärmad tröja - rouge/blau 
Polo Ralph Lauren STRETCH SLIM FIT - Skjorta - navy/vit
POSTYR POSARLETTE - Blus - tofu

Grohe Duschblandare Grohtherm 2000 New 34174 ilzaqg1850-Hem & Trädgård

Väggmontage100% GROHE CoolTouch som förhindrar att termostaten och s-anslutningarna blir för varma för att vidröraGROHE StarLight kromytaGROHE Aqua Paddle ergonomiskt formade greppGROHE SafeStop vid 38° CGROHE SafeStop Plus (tillval) extra temperaturbegränsning vid 43° CGROHE TurboStat kompakt insats Med keramisk kropp som är vaxbaseradInbyggd blandningsspärrGROHE AquaDimmer Eco med flera funktioner:- Integrerad (ekonomiknapp med ekonomistopp för dusch)- Mängdreglering- Omkastare: badkar/duschDuschanslutning 1/2" nedåtGROHE XL WaterfallFlödessilInbyggd backventilInloppssilBackventil mot tillbakaflödeDolda S-anslutningar, CoolTouch-täckbrickor med väggtätningValbar uppgradering: GROHE EasyReach duschhylla (18 608 001)GROHE EcoJoy vattenbesparande teknologi
PULL&BEAR Sweatshirt - grön
PYUA PERK - Undertröja - burgundy melange
Q/S designed by Vardagsklänning - multi colouröd

Q/S designed by Blus - grön