vidaXL Trädgårdsstaket Vide 100 x 500 cm 
Premium kök badrum vägg högflödesventilator 120mm med fuktistat
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Julgranskula Blå Alexander

En effektivt solig historia – invigd

19 MAJ 2019 Skrivet av : Poster - Bokstaven Q A4 21x30cm
UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
For Sale Kortspel (Svensk)

SMHI Varning

En uppsättning radiatorventiler SWING enkel + PEX
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Poster - Together is our favorite place to be No.2 40x50cm
Self-Portrait,Catharina Van Hemessen,62.5x52cm SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Poster - But first coffee No.33 40x50cm
Poster - But first coffee No.32 30x40cm
Poster - Marmor ring 70x100cm 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Poster - Bergkristall, liggande 21x30cm
Rör gummikontaktavfall röducerande vit 50mm x 40mm
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Poster - Your mind is powerful No.5 70x100cm Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Skrivbok Stenungsund
Fortsätt läsa
Bathsbeba with King David,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x50cm

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Elena Povolozky,Amedeo Modigliani,64.8x48.8cm
Wish it Väggord 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Skrivbok Köpenhamn Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Frozen Klistermärken i 3D - 6 st ark (ca 72 st)
Fortsätt läsa
Med ram Saint julian i hospitalier,Franz Marc,60x50cm

Varför varna för kontroller

Calais Pier,Joseph Mallord William Turner,60x40cm
Jeune fille en chapeau d'ete,Edouard Manet,56x35cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Poster - Världskarta 50x70cm
Fortsätt läsa
Le Vieux Musicien,Edouard Manet,50x40cm
Skåp "båt" i indiskt shishamträ
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Laura Battiferri,Agnolo Bronzino,50x40cm
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Stories of Lucretia,Sandro Botticelli,80x40cm
The Croquet Match,Winslow Homer,24.9x40.1cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
The Nymphaeum,Adolphe William Bouguereau,60x40cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Ljusstake PILLAR Stor

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Landscape with David and the Three Heroes,Claude Lorrain,60x40cm Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Seaport at Sunset,Claude Lorrain,50x40cm
Ljushållare Blad svart smide 47 cm

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Väggdekor Tranor bland bambuskott
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Portrait of a Lawyer,Filippino Lippi,50x32cm Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Poster - Woman with röd rose A3 30x40cm
Amsterdam Serving Girls on the Gracht,Isaac Israels,50x40cm 13 MAJ 2019 Skrivet av :
64 ST HÖNOR I PLAST (70525)
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Dörrtapet Non woven
Poster - Ananas Topical Sky 50x70cm
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Riddarsporre Magic Fountain Cherry blossom 15 frö Perenn
Inbed Sweden Deluxe Bäddmadrass 180x200

Danstävling i Älvsbyn lockade

Sleeping Shepherd Boy,Alexei Venezianov,60x40cm EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Capi Blomkruka Nature Rib 43x41 cm svart PKBLR933
Förstoringsglas Bordslampa Förstoringslampa 12 W 6400 K Svart
Vit funktionell badrumsstål radiatorvärmare 650x930mm
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Fiskars Stekpanna 24cm/1,8l All Steel
Abbey under Oak Trees,Caspar David Friedrich,60x40cm
Lady with a Fan,Diego Velazquez,60x40cm
Skrivbok Rotterdam 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Skrivbok Jönköping
Armbåge koppar lödd kvinna x kvinnlig 22mm diameter 45deg vinkel
Le chevrier de Genzano,Jean Baptiste Camille Corot,60x40cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Avloppsinstallationstoppanslutningsfog 50 / 32mm 67deg 1