DroneArt Race Copter - flygreglage Passar till: RC Logger Xtreme V2

DRYKORN PALOMA - Skjorta - light blå

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Dranella AVICI - Långärmad tröja - patriot blå

Escada NAL - Blus - bayedc by Esprit DRESS - Jerseyklänning - navyedc by Esprit REPEAT - Linne - vitedc by Esprit FLOW SHORT - T-shirt - bas - navy

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

edc by Esprit SLEEVES CARDI - Kofta - light gråEnvie de Fraise EVI - Jerseyklänning - mustardEnvii ENMOORE 3/4 DRESS - Vardagsklänning - brunElizabeth and James CLEMENTINE - Maxiklänning - marigoldEllesse DELLA - Funktionströja - optic vitEsprit STRIPED POKET - Jerseyklänning - navyEsprit STRIPE - Långärmad tröja - dark rödEsprit DOBBY STRIPE - Blus - pastel blå

Tack ❤

Min tid är nu

Esprit Kofta - grå blå 5
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Esprit Collection SHINE - Fodralklänning - dark rosaEsprit Collection Blus - cherry rödEsprit Maternity T-shirt med print - night blå

Even&Odd Vardagsklänning - vit/light gråEven&Odd Långärmad tröja - nude

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Even&Odd Sweatshirt - ochre

Poster - Cosmopolitan recept 30x40cm

Even&Odd active Funktionströja - antrazit/dark grå melangeEven&Odd Curvy T-shirt med print - dark navyEvans BUTTON DOWN - Blus - aubergine

Anna Field MAMA Jerseyklänning - grön
1537437987500

Freequent HEY - Sweatshirt - grönFilippa K SOFT BRA - Sport-bh - emeraldFabienne Chapot DOUTZEN BLOUSE - Skjorta - blåSpringfield FRANQ CRUDO BOTONES NUDO - Kofta - beigeFoxiedox CAROLINA DRESS - Maxiklänning - carolina multiFree People GO GETTER SHORT - Träningsshorts - grå comboGANT LOGO - T-shirt med print - watermelon röd melangeGestuz BLOUSE - Blus - gul

Gina Tricot JESSIE - Skjorta - cobolt/blåGlamorous Blus - grönGAP MOD BOAT - Långärmad tröja - gråGAP TEE - T-shirt med print - grå heather

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

GAP Luvtröja - navy uniformGuess ORIGINAL TANK - Linne - cold gråHope NITE - Blazer - plumHoney Punch KNOT BARDOT - Linne - gulHUGO DENNALISAZ - T-shirt med print - röd

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Icepeak PRITA - Parkas - gråIro BERWYN - Linne - gråIVY & OAK RUFFLE COLLAR BLOUSE - Blus - off-vit

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Jarlo JEMIMA - Festklänning - grönJ.CREW THE PERFECT RAINCOAT - Parkas - navy

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

J.LINDEBERG Sportkjol - vitJUST FEMALE LEAH DRESS - Maxiklänning - caroline

JDY JDYFERN - Blus - mahogany roseKIOMI Jerseyklänning - dark grönKARL LAGERFELD ICONIC - Sweatshirt - light grå

Kaffe JELENA AMBER BLOUSE - Blus - midnight marine

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Merrell All Out Crush Mudder 2 Shoes Tm Orange W's Tough ixjxjm1212-Trailrunning Skor

Produktbeskrivning

En trailsko som tar dig igenom allt

En välventilerad trailsko som uppmanar dig att springa rakt ut i gegga och vatten. Gjord för att transportera bort vattnet fort och med väl ventilerande och lätt mesh i ovandelen som inte drar åt sig vätan. Du vill inte springa traillopp eller OCR-lopp med en sko fylld med vatten.

Dessutom har skorna TrailProtect ett välplacerat skydd i mellansulan som gör att du slipper känna vassa stenar eller pinnar igenom yttersulan. Vilket är väldigt värdefullt för foten och känslan för löpningen.

Framför allt om du springer länge så uppskattas detta skydd. Yttersulan M Select GRIP går att lita på när det kommer till att springa i lera, 5 mm plastdubbar gör att du håller riktningen oavsett vad du trampar ner i. Vettig detalj är även att de är veganvänliga och går snabbt och bra att göra rena inför nästa runda.

Detaljer

  • Traditionell snörning
  • Välventilerad, välformad och slitstark ovandel
  • Extra vaddering - TrailProtect
  • Säkert grepp i alla riktningar - M Select GRIP
  • Stötdämpning
  • Extra förstärkning vid tårna
  • Veganvänlig
  • Normal storlek Visa storlekstabell
  • Rakt snitt