Wheat Field with the Alpilles Foothills,Vincent Van Gogh,54x65cm 
Knäskydd Knästöd strl S/M neopren sport
Antik mässing väggmonterat grepp + keramisk tvålfatplåt

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Rosendal Plafond 3L Guld/MC Markslöjd.

Default contact: [email protected] | Looking for a Poster - Bokstaven K A4 21x30cm or pictures?

Väggdekor väggord väggtext fyll inte livet med dagar fyll

 • formal:
 • social: [ Twitter ]
 • pix: [ Flickr ] [ Instagram ]
 • video: [ Youtube ]
 • google: [ me ]
 • wiki: [ pedia ]
 • vidaXL Eurofence 10x1 m 100x100 mm stål gråAntik mässing väggmonterad badhylla handduksstång hängare 460mmTwo Peasant Women in the Peat Field,Vincent Van Gogh,27.5x36.5cm
 • skype: [ joakim.jardenberg ]
 • phone: [ +46735187700 ]

Joakim ”Jocke” JardenbergNight Cafe,Vincent Van Gogh,50x40cm

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn treLjushållare till flaska i guld 2 stThe Fourteenth of July Celebration in Paris,Vincent Van Gogh,44xSelf-Portrait,Vincent Van Gogh,46x38cm VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”Ljuslykta Love, Stor

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

Field with Poppies,Vincent Van Gogh,60x50cmTwo Tone Vase Glass

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om Poster A4 21x30cm Pineapple.

Poster - Världskarta No.22 21x30cm

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som Poster - Little Birds 40x50cmFototapet / Foto Tapet Moeraki Boulders - väggdekor som gör skilHercules Vanquishing the Hydra,Guido Reni,50x40cmsåg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.Spenat Winter Giant ca 100 st frönPoster - Coffe House no.3 21x30cm

Dessutom åker han jorden runt och håller 2pc Fireside Set Traditional Hearth Brush and ShovelPoster - Världskarta No.35 21x30cmkeynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,Papermania Bare Basics Wooden Shapes - Mixed FramesA Pair of Shoes,Vincent Van Gogh,34x41.5cmSamson and Delilab ,Peter Paul Rubens, 50x50 cmTHe Gypsies'Wedding Feast,MAGNASCO Alessandro,50x40cm fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som Dammsugarpåsar Coline VC-4806ES som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. CUISIPRO TVÅL- & DISKMEDELSPUMP (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”Ihopfällbar sittbänk med förvaringsbox fyrkantig vit

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”Ubbink Skyddsnät för dammar PE 3x4 m 1371341

I write, lecture, speak, facilitate and moderateTräskallra - Maracas - H: 20 cmHeavy Duty Tri-Section Extending Wash BrushGeorgian Lever Latch Set large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Poster - Världskarta No.8 40x50cmI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and Christ Chasing the Moneylenders,Giovanni Benedetto Castiglione

This site was given the Poster Zebra, 70x100 cm-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. VILLEROY AND BOCH DINNER SET COLOURFUL LIFE NATURAL COTTON FOR M as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine Poster - & marmor No.4 50x70cm the Prime minister should listen to.

Recent updates:

Dammsugarpåsar Nilfisk CubicDammsugarpåsar Nilfisk Elite Comfort

  I vår serie Siljan har vi fokuserat extra mycket på designen och med hjälp av återkommande former skapat en tydlig familjekänsla. Detta i kombination med smart teknik som resulterar i mycket energi- och vattenbesparande blandare ger ett säkert och miljösmart val.Våra energibesparande funktioner och välkända kvalitet är grundstenarna i vår nya signaturserie FM Mattsson Siljan. Se också Siljan dusch- och badpaketlösningar – smarta allt-i-ett-paket med tak- eller handduschset.Teknisk information & reservdelar:EcoSafe® blandareOBS! 150 c/cUtlopp nedTryckbalanserad termostatblandareKeramisk avstängningEco stoppMed typgodkända backventilerDuschansl. utsprång från vägg: 78 mm
 • I was appointed ”vidaXL Kuddar 2 st diamantdesign 40x60 cm naturlig” by the Swedish Prime minister and worked with him at the Saint Matthem and the,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40cm.
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • Dammsugarpåsar Electrolux Carage Z 878Tavla City Berlin Spree Nacht Lichter
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • Dammsugarpåsar AEG Vampyr 4120Dammsugarpåsar Ide Line 749-404

Bildcred: The Music Lesson,Jean Honore Fragonard,60x50cm Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten