Väggdekor - Skateboardåkare

Guess MAYA TEE - Långärmad tröja - true vit

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Guess LALIMA SHIRT - Skjorta - gumble mid

Guess Huvtröja med dragkedja - cherry passionHaglöfs MID FJORD - Friluftsbyxor - belugaHIIT TIPPED SPORTS BRA - Sport-bh - blå vit mixHolzweiler HANG ON HOODIE - Luvtröja - gul

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Honey Punch LONG SLEEVE KEYHOLE - Blus - blushHummel HMLLEISURELY HOODIE - Luvtröja - grå melangeHUGO DENNA - T-shirt med print - open rosaHUGO ETRIXE - Skjorta - bright rosaIcepeak PIIKU - Parkas - lead gråInWear VOLTAIRE DRESS - Maxiklänning - autumnal gulIro ALBUM - Skjorta - vit/blåIVY & OAK LONG SLEEVE - Maxiklänning - bottle grön

Tack ❤

Min tid är nu

IVY & OAK Blus - vintage blå
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

IVY & OAK BRIDAL BRIDAL HISTORIC DRESS - Festklänning - snow vitJ.CREW FRENCH VANILLA MAXI - Maxiklänning - camel leopardJ.CREW Skjorta - blå balance

J.LINDEBERG T-shirt - bas - vitJ.LINDEBERG ATNA HYBRID PERTEX - Väst - vit

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Junarose Vardagsklänning - evergrön

vidaXL Matstolar 2 st brun

JUST FEMALE BELLA - Blus - off vitJDY JDYAPPLE - Långärmad tröja - peacoatJDY JDYHAILEY RAINCOAT - Parkas - yolk gul

Kaporal Skjorta - raisin
1537437987500

KIOMI T-shirt med print - dark rödKaffe ELINA AMBER DRESS - Vardagsklänning - fuchsia roseKaffe TILLY BLOUSE - Tunika - smoked pearlKaffe KELLY - Blazer - deep wineKeepsake ESCAPE MIDI DRESS - Vardagsklänning - navyKing Louie MONA DRESS VENUS - Jerseyklänning - jet blåLive Unlimited London PLEAT FRONT DETAIL WITH SKINNY SLEEVE AND COLLAR - Långärmad tröja - navyLost Ink WITH PUFFBALL SLEEVE - Långärmad tröja - tan

Lauren Ralph Lauren Fodralklänning - parlor rödLauren Ralph Lauren JUDY ELBOW SLEEVE - T-shirt - bas - vitLacoste LIVE Sweatshirt - noirLee LOGO - T-shirt med print - vanilla ice

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Lez a Lez VESTIDO MANGA 3/4 - Vardagsklänning - briseLNDR MARVEL - Tights - petrolLTB YIGIZA - Kofta - ethnic patternMissguided CALABASAS SLOGAN - T-shirt med print - navyMoss Copenhagen BLAIR - Skjorta - phantom

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

mint&berry Vardagsklänning - rosemint&berry Blus - rio rödMassimo Dutti Blazer - grå

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

More & More PATCHED - Långärmad tröja - offvitMorgan Blus - lila

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

MAMALICIOUS MLLENNA - Blus - snow vitMango ROSI - Vardagsklänning - berry

Mango TWENTY - Kofta - brunMarc O'Polo BLOUSE LONG BODY SHAPE - Skjorta - combo woven stripemaje ROYALE - Vardagsklänning - gris

Miss Selfridge PINNY DRESS - Vardagsklänning - rust

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Paintpart Tapet Rullasta 8 5213-2 ixjxjm2203-Hem & Trädgård

Rullasta 8 är en samling Finska mönster i olika färger och nyanser:* Limma direkt på väggen* Man slipper skära till våder* Rulla ut rullen direkt på väggen* Behöver inte svälla* Mycket hög tvättbarhet* Ekonomisk rullängd 11,20 meterMaterial: NonwowenMönsterpassning: Förskjuten (53)Rullmått (m): 11,20m x 0,53

Meningen med hela skiten…

Minimum CLAUDINE - Blazer - monks robe

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Monki MOA SHIRTDRESS - Skjortklänning - cognac/dark blåMAX&Co. DAMIERE - T-shirt med print - fuchsiaMos Mosh TILDA - Skjorta - navy

15324212664902228635381886865163.jpg

New Look Curves STRIPE LOGO TEE - T-shirt med print - dark gulNapapijri AERONS - Väst - pop röd

New Look ZEBRA - Jerseyklänning - brunNew Look CASS FRILL - Blus - rustONLY Play ONPMARIETTA TRAINING - Tights - rhododendronNoisy May Långärmad tröja - dark blå

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Noa Noa BASIC - Kofta - valiant poppyNümph NEW ABALINE - Blus - light blå denimObject OBJHANNY TREND DRESS - Vardagsklänning - surf the web/gardeniaOnzie HIGH RISE GRAPHIC - Tights - copper constellation

Boken finns att köpa här.

ONLY ONLSASHI BOX - T-shirt med print - vit/marmelade

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

ONLY ONLNOVA LUX 3/4 SLEEVE - Blus - port royaleONLY ONLLECO LONG CARDIGAN - Kofta - port royaleONLY ONLMAY SPRING - Parkas - rose smoke

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • ONLY Petite ONLUMA CROCHET - Långärmad tröja - night sky
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Patrizia Pepe ABITO DRESS - Fodralklänning - neroOpus WONKA SPORTY - Vardagsklänning - simply blåPepe Jeans SAMI - Maxiklänning - sand (exclusive)
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Pieces Skjorta - lilacPomkin MARIE NURSING - Linne - indigo/rotPolo Ralph Lauren Blus - sapphire starPS by Paul Smith Långärmad tröja - navy
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • PULL&BEAR Kofta - vitQ/S designed by ÄRMELLOS - Blus - navy
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Röhnisch SPORTS BRA - Sport-bh - combat grön
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Reebok RUN TIGHT - Tights - bluslaRiver Island Vardagsklänning - stone

Over and out.

Klara