Poster - Pyromorfit 30x40cm 
5/8 "standard 3-lags trädgårdsslang per 1m
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Cars, Pyjamas, Blå

En effektivt solig historia – invigd

UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
MSR Elixir 4 Tent and Footprint Grön

SMHI Varning

Ljusstake PILLAR Stor
18 MAJ 2019 Skrivet av :
The Four Philosophers,Peter Paul Rubens,60x50cm
Lady with Her Maidservant Holding a,Johannes Vermeer,60x50cm SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Gebrt Hanes,John Singer Sargent,50x40cm
An Egyptian widow in the Time,Alma-Tadema Sir Lawrence,50x40cm
Dennis Miller Bunker Painting at,John Singer Sargent,68x63.5cm 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
The Swing,Jean Honore Fragonard,81x65cm
Bacchante,Alma-Tadema Sir Lawrence,41.5x33.5cm
16 MAJ 2019 Skrivet av :
150x150mm väggventilation med anti insekter netto 125mm diameter Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Matsalsstol med ergonomisk design svart
Fortsätt läsa
Waldmuller View of Modling,Ferdinand Georg Waldmuller,50x40cm

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Queen Charlotte at her Dressing Table,Johann Zoffany,60x50cm
Saint Peter and Saint Paul,MASOLINO da Panicale,80x40cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
200x200mm abs plastinsats inspektion dörrpanel ek färg Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Enthroned Madonna with Saints,GIOTTO di Bondone,60x40cm
Fortsätt läsa
Night,Ferdinand Hodler,80x40cm

Varför varna för kontroller

Kuddfodral giraffe
Regatta on the Canale Grande,Canaletto,60x40cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Sleeping Shepherd Boy,Alexei Venezianov,60x40cm
Fortsätt läsa
GRÄSFRÖ Lord Royal 1 kg
Vitt toalettavloppsspänningsrör 110mm 90 graders armbåge
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Vit funktionell badrumsstål radiatorvärmare 650x930mm
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Ljusstake hjärta guld 30cm
Skrivbok Avesta
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Väggmonterad kåpa rörlig rörlighet lätt användbar lång spak
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Skrivbok Södertälje

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Trust ZigBee Kall-/varmvit dim E27 (71156) Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Skrivbok San Jose
Trädgårdshandskar| Gräv och plantera utan spade!

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Tee koppar gemensam lödd 22x22x22mm vatteninstallation
13 MAJ 2019 Skrivet av :
The Vit Bull,Jean Honore Fragonard,50x40cm Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Ekorre på lång träd vinyl vägg dekal
Dubbla diskbänk avfallsavfall 1/2 "x 40mm diskmatare ingång 13 MAJ 2019 Skrivet av :
3D-Ram Tittskåp - 18 x 23 cm - Furu
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Poster - Sjöstjärna 30x40cm
Armbågs kopparanslutning lödhane x x 28 mm diameter
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Tristar Dubbel vinkyl 2 olika tempval
Interior of the Studio of David,Leon-Matthieu Cochereau,50x40cm

Danstävling i Älvsbyn lockade

50x60 cm Passepartoutkartong, plexiglas och bakbräda EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Futech Rotationslaser Röd Racer 050.01.1E
Cardinal Richelieu,Philippe de Champaigne,60x40cm
Unknow work 61,Anders Zorn,50x40cm
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Sushi Bazooka
The Bathers,Pierre Renoir,60x40cm
Gelly Roll Penna - Metallic Purple
Philips LED E27 Std 75W Frost 4st 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
3/4 "kvinnlig x kvinnlig vattentangentikventil
Ubbink Substrat för damm 10 kg 1373101
Poster - G klav Svart Vit 40x50cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Clematis,Claude Monet,60x40cm 1