A Favourite Custom,Alma-Tadema Sir Lawrence,66.1x45cm 
The Thames,James Tissot,60x40cm
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Nightlife Bäddset - Påslakanset Kakel Grön 240x220

En effektivt solig historia – invigd

19 MAJ 2019 Skrivet av : Magnet - I Love You
UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
ESTELLE Sixtyseven Congac, Cognac

SMHI Varning

Väggventilationsgrillkanalskydd med nätdrag och sladd 130x200mm
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Vägg keramikventilator 100 mm diameter standardversion
12” x 2.5" Ratchet Bar Clamp Rapid Grip DIY Hand Tools SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Annunciation whit St Emidius,Carlo Crivelli,60x40cm
Lake Geneva from St Prex,Ferdinand Hodler,60x40cm
Gul-Grön elektrisk vattentät isolering isoleringstejp 15mm x 10m 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Displayaskar med upphängning - 51 x 54 x 10 mm - 100 st
The Voyage of Life:Manhood,Thomas Cole,60x40cm
16 MAJ 2019 Skrivet av :
150x150mm abs plastinsats inspektion dörrpanel ek färg Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
12 ÄGGKOPPAR I PLAST (70519) 2 OLIKA FÄRGER
Fortsätt läsa
The Return,Thomas Cole,60x40cm

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Röd and Vit,Edvard Munch,60x40cm
kuddfodral Tiger 14 MAJ 2019 Skrivet av :
John gäst jg speedfit 5x röducer 22mm x 15mm Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Moonlight in Amalfi,Thomas Fearnley,25.5x29.5cm
Fortsätt läsa
Iskuber Smileys

Varför varna för kontroller

Väggmonterad dusch antik mässingskran med gamla retrohuvuden
Concerr Champetre,Giorgione,50x40cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Enfärgad, slät QuickUp-tapet som är lätt att sätta upp. Limma direkt på väggen.Miljövänlig och tvättbar med tvål och vatten.Rullängd: 10,05 m Bredd: 53 cm Mönsterhöjd: 0 cm Mönsterpassning: Ingen mönsterpassningTvättbarhet: Hög tvättbarhetLjushärdighet: Mycket god ljushärdighet
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Niagara Falls,Fröderic Edwin Church,80x40cm
Fortsätt läsa
Netherlandish Proverbs,BRUEGEL Pieter the Elder,50x40cm
Villa Medici in Rome,Diego Velazquez,60x50cm
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Skrivbok Sioux Falls
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Skrivbok Bloomington
Race of Wild Horses at Rome,Theodore Gericault,45x60cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Skrivbok Galicien
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Fototapet Waterfall Lake Mountains

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Rak rörmontering muff kopparlödd 18x15mm vatteninstallation Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Ballonger - Dia. 41 cm - Blå - Grön - Gul - Röd - 4 st
Halmstad Text Optikertavla m. Koordinater 33x48cm

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Portrait of the Artist,Jacques-Louis David,81x64cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
St Paul the Hermit,Jusepe de Ribera,50x40cm Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Poster - Flamingo Natur no.1 A3 30x40cm
Förkromad mässing avfallsflaskfälla dräneringsbad 5/4 "X32mm 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Venice,the Piazzetta,August,Jean Baptiste Camille Corot,21x35cm
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
vidaXL Trådgardiner 2 st 140x250 cm beige
Areca Palm - 170cm & 230cm
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Michelangelo Creation, oljemålning ingår 3 delar
The Treaty of Angouleme,Peter Paul Rubens,50x40cm

Danstävling i Älvsbyn lockade

Kinabok - stl. 14x14 cm - Hålstl. 8x8 cm - Brun EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
FERM Svetstråd / RVS 0,8 mm WEA1038
Poster - Regnbåge No.2 30x40cm
Nude on Cushions,Pierre Renoir,80x40cm
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Angry Chef Mikrorengörare
Tristar Vattenkokare WK-3373 2200 W 1,7 L rostfritt stål
Poster - Målad säl 40x50cm
La Grenouillere,Claude Monet,50x50cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Poster - Häst Love No.2 40x50cm
Femmes an Fardin,Claude Monet,50x40cm
Flexibelt vattenslangrör kvinnlig 3/4 "x 3/4" 90cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Water lilies,Claude Monet,50x50cm 1