Vintage Poster Hyacint 
Pencil Topper - Mustasch

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Sagaform Dalahäst serveringsskål, liten

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Fönsterskrapa kombi i ljusblå (ej rosa)

kaffedoseringsburkKarta över Söderhamn, Hälsingland

Scarface - The World Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Poster Sjökort Gotland(1) 50x70cm
Rain,Steam and Speed-The,Joseph Mallord William Turner,50x40cm

Välkommen till Anhörigas Riksförbund

Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerDammsugarpåsar Husky Q Extra (Centraldammsugare)Petunia "Limbo Heathers Mix" 15 frön av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Yankee Candle Classic Large Jar Vanilla Lime Candle 623g

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.Dammsugarpåsar Electrolux ZUS 33..Poster - Carpe Diem No.3 40x50cm

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

200 stk. 220x340 mm (F6) BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
Poster Delfiner i solnedgång, 50x70cm

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Poster A4 21x30cm Colorful Feathers

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avDammsugarpåsar Philips - Philips med påstyp S-bagKarta över Lilla Edet, VästergötlandSkrivbok Paris vardagen på egen hand.

COCO Chocolate Vit gold No.4 30x40cm

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaTekula saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Fruit Basket Chrome Nest Shape Fruit Bowl

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Elefanter insynsskydd Statisk fönsterfilm 3 meterPoster - Skalbagge Guld 21x30cmverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

Växthus aluminium/polykarbonat utan fundament 190 x 185 x 19

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterVärldskarta väggsklistermärke SvartSpegel i svart, yttermått 77x87 cm309 Pläd Turkos/Blå/ 295:-

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Med inspiration från det skandinaviska formspråket är Aveny ett exempel på när modern enkelhet och tradition är i perfekt förening med varandra.Tapeten är av högsta klassen av ljusäkthet. Det innebär att den behåller sin kulör under många år utan att blekna. Den tål också att tvättas med tvål och vatten.Rullängd: 10,05 m Bredd: 53 cm Mönsterhöjd: 0 cm Mönsterpassning: Ingen mönsterpassningTvättbarhet: Hög tvättbarhetLjushärdighet: Mycket god ljushärdighet

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. HQ Dammsugarpåse Electrolux E10 (W7-50564/HQN)Poster hängbro, 50x70 cmDammsugarpåsar AEG AO-serien - Oxygen+Och det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Dammsugarpåsar OBH Nordica 7208