Decorative Standing Metal Reindeer 
Akanua Markspotlight Luminor Luno 2010400
Tibble Transsibiriska DUJ

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Latitude Enfant Kossan Mona.

Default contact: [email protected] | Looking for a HoppeKids, Modul till Sänghimmel, Del av Basic-A7-1, Vit or pictures?

Mjuk Nalle 40 cm sittande ljus- brun

 • formal:
 • social: [ Twitter ]
 • pix: [ Flickr ] [ Instagram ]
 • video: [ Youtube ]
 • google: [ me ]
 • wiki: [ pedia ]
 • 40x50cm, röd ros, oljemålning på dukPoster - I love Justin Bieber Sosa No.5 21x30cmPoster - Röd lips no.3 21x30cm
 • skype: [ joakim.jardenberg ]
 • phone: [ +46735187700 ]

Joakim ”Jocke” JardenbergKuddfodral - Cherry Tree

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn treOriginal Merilasi design glastavla x 2Poster - Zebra Hjärta Svartvit 40x50cmArtisan 30cm Round Serving Platter VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”Poster - Röda rosor 21x30cm

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

Trofé MOSAIK HästChampion Dammpåsar Obh Nordica 5ST

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om Poster - Trianglar grön och vit marmor A3 30x40cm.

Poster - 100% Gay 21x30cm

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som Poster - Blå undulat Svartvit 40x50cmDinner Set- INK FLOWERS REDPoster - One rose 21x30cmsåg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.DELTACO Srömadapter, IEC 60320 C14 till IEC 60320 C7, 250V/2,5A,Crystal Jug 2 Ltr Great for Parties Household Drinks Kitchenware

Dessutom åker han jorden runt och håller Brennenstuhl Grendosa 4-vägs 2xUSB 2,1APoster - Love med målat hjärta nr.2 30x40cmkeynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,Valueline 2-vägs schuko-till-euro-adapter vitBalance Väderstation / thermo-ljus (275947)Matting StandUp, ergonomisk arbetsplatsmattaPoster - Ananas Rainbow No.2 21x30cm fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som Burk Frukostflingor som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. Ubbink Dammljus LED MultiBright Float 3 1354008 (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”Irwin Bågfil mini 250 mm 10504408

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”DELTACO apparatkabel, vinklad CEE 7/7 - rak IEC C13, 0,5m, vit (

I write, lecture, speak, facilitate and moderate969 Steve bord med häng klaff / 1790:-Xavax Dammsugarpåse Bs 01Wire plus snörledare large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Poster - COCO Svart Rainbow 40x50cmI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and Valueline Analogt kopplingsur med 24 timmars inställning för uto

This site was given the DELTACO Flexibelt grenuttag med 4 kontakter, 1,4m, 16A 3500W, 2x-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. Automatisk bevattning krukväxter - Vattnar med PET flaska as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine vidaXL Jordborr 80 mm Stål inkl. förlängningsrör 9 meter the Prime minister should listen to.

Recent updates:

Poster - Zebror i hjärta 30x40cmJO!E Ostrivare med förvaring

 • I was appointed ”Skrivbok Gnesta” by the Swedish Prime minister and worked with him at the Träbyrå med spegel - stl. 12x10x6,5 cm - furu.
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • Karta över Katrineholm, SödermanlandMagic box träljusstake 5 ljus vit med gulddekoration
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • 1/2 "rörtrådförlängning kvinnlig x manlig krom mässing - 100mmPoster - COCO Rainbow wall 21x30cm

Bildcred: Stora hjärtan av trä med hänge - 9,5 + 15 cm - 6 st Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten