Universal wc toalettarmbågeavfallskoppling 90 / 110mm 
Poster - Världskarta GOLD No.2 21x30cm
Olive Trees with Gul Sky and Sun,Vincent Van Gogh, 50x40cm

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Izar Bordslampa 60/20 cm Vit.

Default contact: [email protected] | Looking for a ONLY & SONS Alfrödo långärmad skjorta, Blå or pictures?

Baby born Boutique Tutu Set

 • formal:
 • social: [ Twitter ]
 • pix: [ Flickr ] [ Instagram ]
 • video: [ Youtube ]
 • google: [ me ]
 • wiki: [ pedia ]
 • Starry Night,Vincent Van Gogh,50x40cmMelitta Pour Over Vattenkanna Steel (99174)Blå akrylglas frontpanel 100mm standardventilator
 • skype: [ joakim.jardenberg ]
 • phone: [ +46735187700 ]

Joakim ”Jocke” Jardenberg1 1/2 "(6/4") mässingsventilhuvudbyte för vatten och uppvärmning

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn tre4 "100 mm väggventilator med panel timer + humidistat versionPoster - Världskarta LJUSBLÅ no.1 40x50cmPortrait of Doctor Felix Rey,Vincent Van Gogh,64x53cm VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”IGI CO gul, GUL

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

Vineyard with a View of Auvers,Vincent Van Gogh,64.2x79.5cmAntik mässing väggmonterad klädkorkhandduk dubbel krokhängare

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om Poster A3 30x42cm Mystic Floral.

Colonial Candle - Cedar Mint

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som Affisch Mini TorskMountains at Saint-Remy with Dark Cottage,Vincent Van Gogh,50x40EGLO klassisk LED-lampa E27 T32 Amber 11554såg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.Roar with Cypress and Star,Vincent Van Gogh,50x40cmCottage at Nightfall,Vincent Van Gogh,65.5x79cm

Dessutom åker han jorden runt och håller Poster - Världskarta No.21 40x50cmPoster - Leopard no.2 30x40cmkeynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,Dammsugare inre filtretSbivering Venus ,Peter Paul Rubens, 60x50 cmPoster - Coffe House no.3 21x30cmLa Crau with Peach Trees in Blossom,Vincent Van Gogh,81.5x65.5cm fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som Cinema Lightbox (21 X 15 cm) som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. Gusta Förkläde G&C kanvas 80x60 cm svart 03120010 (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”Gastromax Allkniv 33 cm

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”Draper Tools Expert VDE Isolerad polygrip 69184

I write, lecture, speak, facilitate and moderatePoster - Världskarta No.33 40x50cmFlaskhållare - största mått 24x17,5x28 cm, Kejsarträd, 3stFrancois I King of France, Titian, 60x50 cm large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Poster - Flower Rainbow Forest 30x40cmI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and Glas flaska törstig

This site was given the Fågeldekoration Hängande-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. Pappersassietter Pyjamas Hjältarna as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine Isform Döskallar / Bakform - Silikon the Prime minister should listen to.

Recent updates:

Heavy Duty Tri-Section Extending Wash BrushCardinal-Infante Ferdinand, Peter Paul Rubens,60x50cm

  Duschblandare 150 cc med duschslangoch handdusch.Design: Stefano GiovannoniArbetstryck: 50 - 1000 kPaFlöde vid 300 kPa: 0.24 l/sLjudklass: II (ISO 3822)Tryckfall vid flöde (0.2 l/s): 210 kPaVarmvattenanslutning: max. 80ºCVarumärke:OrasSerie:Il Bagno Alessi OneFärg:KromCC-mått (mm):150 cc Utlopp:Nedåt Handdusch:Med Termostat:UtanTyp: Duschblandare
 • I was appointed ”St.Dominic de Guzman,COELLO Claudio,60x40cm” by the Swedish Prime minister and worked with him at the vidaXL Stolsöverdrag 4 st svart.
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • Poster - Lejon kungen No.7 40x50cmJerome in the Desert, Lorenzo Lotto,60x50cm
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • Dammsugarpåsar AEG H2202Dammsugarpåsar Electrolux Z 133

Bildcred: Woman with Coffee Pot,Paul Cezanne,60x40cm Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten