Väggdekor 4 Fågelholkar på Grenar 
150x150mm väggventilation med anti insekter netto 100mm diameter
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Oscar of Sweden Blå Paisleymönstrad Skjorta

En effektivt solig historia – invigd

19 MAJ 2019 Skrivet av : Maileg Spa Medium Light Wellness
UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
ithink - I1 trådlös nätverkskamera för övervakning inomhus, Vit

SMHI Varning

12” x 2.5" Ratchet Bar Clamp Rapid Grip DIY Hand Tools
18 MAJ 2019 Skrivet av :
The Poor Fisherman,Pierre Puvis de Chavannes,50x40cm
Moscow Yard,Vasilii Dmitrievich Polenov,50x40cm SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Bathers at Asnieres,Georges Seurat,60x40cm
Golden Summer,Eaglemont,Arthur streeton,80x40cm
König Kontaktlarm 115 dB 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
The Lost Virginity,Paul Gauguin,60x40cm
200x250mm abs plastinspektion dörrpanel marmor färg
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Adoration of the Magi,Lorenzo Monaco,60x50cm Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
A View near Tivoli (Morning),Thomas Cole,37.6x58.9cm
Fortsätt läsa
Friedrich in his Studio,Georg Friedrich Kersting,53.5x41cm

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Inbed Sweden Deluxe 180x210
Two Arab Women,John Singer Sargent,53x64.2cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Moonlight in Amalfi,Thomas Fearnley,25.5x29.5cm Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Snowstorm Boat at the,Joseph Mallord William Turner,50x40cm
Fortsätt läsa
Elegant stående bidé antik mässing kran med gammal retro huvuden

Varför varna för kontroller

Glasunderlägg "A Dirty House..."
Vitt funktionellt badrumsstål radiatorvärmare 550x1180mm 14 MAJ 2019 Skrivet av :

Produktnummer: 7661190

Klassisk och stilren poster med motiv av jorden med vit bakgrund och två tunna svarta ramar.

Tryckt på högkvalitativt, obestruket papper som håller länge. Ram ingår ej.

Storlek: 40x50cm

Poster, Affisch, Print, Prints

På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Plastic Storage Tool Box 19" with Extra compartment
Fortsätt läsa
Skrivbok Borgholm
191 Bruno kudde med stoppning 60 x 60 249:-
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Odalisque,Eugene Delacroix,26x33cm
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Venus in a Landscape,Lucas Cranach,38x25cm
Skrivbok Lille
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Skrivbok Åkersberga
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Rak rörmontering muff kopparlödd 28x22mm vatteninstallation

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Souvenir de Mortefontaine,Jean Baptiste Camille Corot,50x40cm Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Karta över Oskarström, Halland
Poster - Badminton 21x30cm

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Vindspel - Plywood - stl. 9-14 cm - 24 st
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Armbåge kopparanslutning lödkvinna x kvinnlig 22mm diameter Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Affisch Mini Drottning Kristina
Change your thoughts Väggord Stort 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Royal Bamboo Tree - 179cm
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
A4 magnetiskt fotopapper blank - 2st ark
Jätteklädnypa - Längd: 15 cm - Björk - 1 st
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
SANNA HISSGARDIN 160X120 CM
Poster - Merry Christmas No.2 21x30cm

Danstävling i Älvsbyn lockade

Hjärtan och Stjärnor i Trä - 4 mixade EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
GARDENA Pulserande vattenspridare Premium 490 m² 8135-20
Poster - Merry Christmas No.8 21x30cm
YATO 3-armad avdragare 3"
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
vidaXL Dekorativ takfläkt med lampa 82 cm ljusbrun
The Manneporte,Claude Monet,60x50cm
Vase with Flower and Thistles,Vincent Van Gogh,41x34cm
Ljusfat x2 G&C 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Poster - Butterfly tropical No.3 21x30cm
Ballonger - dia. 23 cm - Ljusblå - Runda - 10 st
2 "mässingsventilhuvud ersättning för vatten och uppvärmning 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Portrait of Paul-Eugene Milliet,Vincent Van Gogh,60x49cm 1