Sedimentfiltervattenfiltrering avlägsnar silt sand 100um mesh 
The road bridge at Argenteuil,Claude Monet,60x79.7cm
Esschert Design Eldkorg Oval FF132

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Orbit.

Default contact: [email protected] | Looking for a Grillat! 9789151843780 or pictures?

Alga, Råttfällan

 • formal:
 • social: [ Twitter ]
 • pix: [ Flickr ] [ Instagram ]
 • video: [ Youtube ]
 • google: [ me ]
 • wiki: [ pedia ]
 • The Poet's Garden i,Vincent Van Gogh,50x40cmSol Trädgårdsljus 1 LysdioderWinter Garden,Vincent Van Gogh,60x40cm
 • skype: [ joakim.jardenberg ]
 • phone: [ +46735187700 ]

Joakim ”Jocke” JardenbergWhear Field with Cornflowers,Vincent Van Gogh,60x81cm

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn treAntik mässing keramisk vinklad vattenventil 1/2 "x 3/8" bspThe Sower,Vincent Van Gogh,50x40cmThe Woodcutter,Vincent Van Gogh,43.5x25cm VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”Klädhängare Löv Guld

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

nuit etoilee,Vincent Van Gogh,50x40cmMona Lisa Mun retro Pappersvikt i glas 8 cm

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om Poster A4 21x30cm Som En Jævla Klisje.

Philips LED-lampa 2 st Classic 4,5 W 470 lumen 929001242901

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som Fritöskorg SvartPleated Top Vase Glass VitPoster - Världskarta No.24 40x50cmsåg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.LED Retro Glödlampa E14 Dimbar Ljus 4.8 W 470 lm 2700 KFototapet / Foto Tapet Wintergarden - väggdekor som gör skillnad

Dessutom åker han jorden runt och håller Fototapet / Foto Tapet Autumn Vittails - väggdekor som gör skiPoster - Havre grön 40x50cmkeynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,Good Morning Bäddset 5747-P VANESSA 155x220 cm flerfärgatPoster - Världskarta Regn bågs färgad 21x30cm47L Dry-bin with scoop made from plastic for storageA Woman Walking in a Garden,Vincent Van Gogh,48x60cm fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som Plåtskylt Aral som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. Matta Cross Svart 70X200 (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”Poster Sthlm, Världsutställning Djurgården 1897 100x140 cm

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”Beta Tools Brytjärn 964 Stål 009640001

I write, lecture, speak, facilitate and moderatePoster - Undulater no.3 30x40cmFototapet / Foto Tapet The Beach - väggdekor som gör skillnad!Dammsugarpåsar Nilfisk GD 1010 large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Hunting,Annibale Carracci,80x40cmI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and LED Retro Glödlampa E27 Dimbar ST64 5.1 W 380 lm 2500 K

This site was given the Bordslampa L guld MOONI-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. Square Fence Post Holder 75mm x 75mm as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine vidaXL Solsegel oxfordtyg kvadratiskt 3,6x3,6 m beige the Prime minister should listen to.

Recent updates:

Poster - Grön plant No.10 21x30cmOrpheus and Eurydice,Nicolas Poussin,60x40cm

  Produktbeskrivning

  Avslappnad tröja i merinoull

  Denna praktiska och snygga tröja funkar lika bra som vardagsplagg som underställ i backen. Den avslappnade passformen gör att du får god rörelsefrihet och vill du så får du plats med ett extra lager under. Merinoullen har fantastiska värmereglerande egenskaper och ventilerar kroppen. Detta gör att du håller dig torr och lagom varm vilket äventyr du än tar dig an. Ett funktionellt allroundplagg för en aktiv livsstil.

  Merinoullen transporterar bort fukt, något som ger en bekvämare känsla och motverkar dålig lukt. Ullen isolerar mycket effektivt, håller en behaglig temperatur oavsett årstid och värmer även om den blir blöt. Den tål maskintvätt (40°), krymper inte och behåller sin mjuka känsla även helt utan sköljmedel. Det är ett lättskött material som fungerar året om.

  Mons Royale är ett underklädes- och underställsmärke från Nya Zeeland, med en härlig syn på livet. De anser att merinoull är överlägset alla andra material och att underställ ska vara så snygga att du vill bära dem till vardags. De är grymma på att kombinera stil och funktion

  Detaljer

  • Standard Fit
  • Avslappnad passform med plats för underlager
  • Odörhämmande
  • Transporterar bort fukt från kroppen
  • Tumhål
  • Mulesingfri merinoull från Nya Zeeland
  • 190 g/m2 Single Jersey
  • Normal storlek Visa storlekstabell
  • Rakt snitt
Specifikation
Kategori
Tröja  
Tröja
Typ: Långarmad
Användningsområde: Multisport
Lager: Mellanlager
Material: 100% ull (merino)
Säsong
Vår/Höst  
Material
Snabbtorkande: ja  
Egenskaper
Krage: Rund krage
Stängning: Utan
Kön
Herr
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
887355
 • I was appointed ”3 / 4inch bsp trädkrans kromventil” by the Swedish Prime minister and worked with him at the vidaXL Odlingslåda 40 cm impregnerad furu.
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • Dammsugarpåsar AEG H2182Dammsugarpåsar Electrolux Dolphin plus U5000-U5003
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • Dammsugarpåsar Miele Mondia 1500Fototapet Tower Bridge by Night - en nonwoven tapet till marknad
 • Bildcred: Elizabeth Allen Marquand,John Singer Sargent,60x40cm Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten