Gustav Örngott Hjärta
Rödvinsglas i kristall - Kärleksgåvan - Få 6 glas betala för 2!
Dammsugarpåsar Volta Elyps U 1110 till 1131

MIN AMBITION

Vitlökspress - OXO Good Grips

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Dammsugarpåsar Electrolux Silentperformer ZSPPARKETW

JAG VILL HJÄLPA DIG

Tristar Hamburger Grill 800W

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Gul Rose - Gul ros

LÄS MER

OBH Nordica Fritös Deep Fryer 3L 6356
Äppelskalare 3 i 1 röd
vidaXL Trådgardiner 2 st 140x250 cm svart
Tala Mjölsikt mini, rosa
Dammsugarpåsar Electrolux EQUIPT EEQ10
5 Delad Canvastavla Hästar 160*80cm
Vit Steel Rubber Platform Step With Handrail
Champion Dammpåse CHDS310 5 st Microfib
Segelbåt, 59x48x11 cm segel13

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


IP Kamera för övervakning
Kylskåpsmagneter retro, ”Best GARAGE”
Termometerfabriken Termometer Ute Metall Flagga - Danmark
Philips LED Flame E14 Kron 15W Dim 4st (929001267158-4)

Cars RC Radiostyrd Cruz Ramirez

29.10.2018
Herma Etikett Premium - A4 210x297 mm - 25 ark
I don't stop... Stort Väggord Träning

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

vidaXL Stolsöverdrag stretch 6 st vit Bäddset - Påslakan Sweet Life

Poster A4 21x30cm Flawless

Värmepanel infraröd 300W utan termostat variant 2
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Galaxy adventsstjärna 100cm röd
Kylskåpsmagnet, ”Coca-Cola”

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

10 Vakuumpåsar-olika dimensioner
LAMART 4 knivar med magnetisk bräda
Marcus Örngott Hjärta

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Alexandra Örngott Hjärta

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Malin Örngott Hjärta Potatisskalare
Skrivbok Bohuslän

Tvättställsblandare 2712FG Oras Optima icmuzi1688-Hem & Trädgård

Tvättställsblandare med självstängande Bidetta handdusch, slang och väggfäste. Användarvänlig spak som är enkel att greppa. Blandarens spak är utrustad med en eco-knapp för begränsning av temperatur och flöde. Blandarens vattenvägar är endast i kontakt med innovativa blyfria material.F = flexibla anslutningarFärg: KromTryckfall vid flöde (0.1 l/s): 170 kPaArbetstryck: 50 - 1000 kpaFlöde vid 300 kPa: 0.13 l/sVarmvattenanslutning: max. +80°CLjudklass: I (ISO 3822)Eco-flöde vid 300 kPa: 0.07 l/sVarumärke:OrasTyp: Tvättställsblandare
Kuddfodral Peace and Love
Limring Effekt 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.