Skrivbok Vaxholm 
Sir Galahad at the Ruined,Dante Gabriel Rossetti,29.1x34.5cm
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Only - onlNora 3/4 Top, Blå

En effektivt solig historia – invigd

19 MAJ 2019 Skrivet av : Little Tikes, Godnatt-Fågel, Grön
UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Britax Go/Go Next Adapter Maxi Cosi

SMHI Varning

Skrivbok Öregrund
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Skrivbok Lomma
30x40 cm eller 12x16 tum, ram i guld i Frankrike motiv SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
Poster - Flamingo Singel 50x70cm
Poster - COCO Marmor No.9 70x100cm
Poster - COCO Marmor No.2 50x70cm 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Poster - Fashion No.6 21x30cm
Skåp "båt" i indiskt shishamträ
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Poster - Ciao Bella No.2 70x100cm Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Eastern Point Light,Winslow Homer,24.4x34cm
Fortsätt läsa
Förkromad mässingsarmbåg 1/2 x 3/8 bsp hane x hona

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
The Light of the Hareem,Lord Fröderic Leighton,60x40cm
Woman at an open Door,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
The Bathers,Adolphe William Bouguereau,60x40cm Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Poster - Bergkristall 21x30cm
Fortsätt läsa
Människor i natten - Oljemålning

Varför varna för kontroller

Landscape with David and the Three Heroes,Claude Lorrain,60x40cm
Ängel 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Produktbeskrivning

Mångsidig skort för högintensiva aktiviteter och vardag

Ett funktionellt plagg som gör sig lika bra på stan, på träningen som i skogen. Miljötänk handlar inte bara om att material utan även om att minska antalet plagg i garderoben, därför har Houdini satsat på mångsidiga plagg för många ändamål.

Skorten är ett av dem. Med sitt luftiga, tunna, tysta och sköna kjolmaterial kommer du känna av luftgenomströmning och svalka när du tar dig upp för en bergstopp eller är ute och springer. Shortsen innanför är i mjuk, snabbtorkande och behaglig jersey och gör att du kan röra dig fritt och ta ut stegen oavsett vardagsäventyr. 

Detaljer

  • Skort - kjol och shorts i ett plagg
  • Snabbtorkande, fukttransporterande och tyst material
  • Luftigt plagg för högintensiva aktiviteter
  • Mjuk känsla mot huden
  • Mekanisk stretch
  • Naturlig antiodörbehandling - pH-pure
  • Återvinningbar
  • Flourkarbonfri
  • Normal storlek Visa storlekstabell
  • Rakt snitt
Specifikation
Kjol
Typ: Integrerade shorts
Säsong: Vår/Sommar
Längd: Kort
Material
UV-skydd: 50 SPF
Yttermaterial: Wish Woven - 100% Polyester
Innermaterial: Aspire Jersey - 100% Polyester
Egenskaper
Fickor: Sidoficka för småsaker  
Mått
Vikt: 152  g
Kön
Dam
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
741417
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Unconscious Rivals,Alma-Tadema Sir Lawrence,45.1x65.8cm
Fortsätt läsa
150x150mm väggventilation med anti insekter netto 125mm diameter
The Bark during the Flood,Port Marly,Alfröd Sisley,50.5x61cm
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Queen Charlotte at her Dressing Table,Johann Zoffany,60x50cm
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Winter Landscape with Church,Caspar David Friedrich,33x44cm
The Course of Empire:Desolation,Thomas Cole,60x40cm ny02
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
The Goldfinch,FABRITIUS Carel,33.5x22.8cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Shortly after the Marriage,HOGARTH William,50x40cm

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
2st apelsinskalare skalare Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Isabel and the Pot of Basil,Walter Crane,80x40cm
Poster - Bob Marley No.5 21x30cm

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Landmann Pantera Vagn (12066)
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Salisbury Cathedral from the Bishop's,John Constable,34x44cm Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Doftljus Roberto Cavalli bärnsten x 4st
On Interior Drawstring Bag Jumpy 28x36 Grön 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Cathedral in Wintertime,Oehme Ernst Ferdinand,50x40cm
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Ljusstakar grön marmor och mässing
Skrivbok New Orleans
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
vidaXL Konstväxt Orkidé med kruka 75 cm rosa
Scenes of the Massacres of Scio,Eugene Delacroix,60x50cm

Danstävling i Älvsbyn lockade

Skrivbok Kolsva EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Capi Blomkruka Nature Rib 35x34 cm antracit PKOFZ932
Rak rörmontering muff kopparlödd 28x18mm vatteninstallation
Landscape with Distant River and Bay,Joseph William Turner
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Dignita Alkomätare AM-8000
Träknopp - Rund - dia. 15 cm - Djup 4,5 cm - Furu
Armbågs kopparanslutning lödhane x x 18mm diameter
The Countess of Carpio,Marquise de la Solana,Francisco de Goya,6 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Dracaena - 140cm
The Majority of Louis XIII,Peter Paul Rubens,50x40cm
At the Inn of Mother Anthony,Pierre Renoir,60x40cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
LED lysrör 21W 1