Only - onlLittva LS Top, Gul


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
vidaXL Dra-på-lakan för barnsäng 4 st 70x140 cm bomullsjersey vi

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Koppel/ handukshållare - 3 kroks Berner Sennen
vidaXL Dra-på-lakan 2 st 120x200 cm bomullsjersey naturvit

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMontering hörn solpanel Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt vidaXL Bäddset 2 delar blommor 140x200/60x70 cm beige
DELTACO apparatkabel, jord, IEC320 C19 till C20, 16 A / 250 V, 0

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Aromalampa i Keramik Dödskalle Turkos

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - Sosa girl 40x50cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Champion Vattenkokare Glas 1,7 lDELTACO grenuttag 6xCEE 7/4 1xCEE 7/7 1,5m vit (GT-126)vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Star Wars - Stormtroopers
DELTACO grenuttag 6xCEE 7/4 1xCEE 7/7 brytare 3m svart (GT-131)

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
No1 Amerikanska Pajer Kokbok Receptbok

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. vidaXL Bäddset 3 delar flamingo 240x220/80x80 cm marinblå/rosa
IBILI MANDOLIN V MED UPPSAMLARE
vidaXL Rullgardin bambu 80x220 cm mörkbrun

På tisdagen godkände ministerrådetvidaXL Bäddset 2 delar trianglar 155x200/80x80 cm gråDELTACO grenuttag, switch, 6xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7,2xUSB-A,1,Stop & Pour Droppkork den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Fiskars Stekpanna 30cm Hard Face
Store & Pour

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenvidaXL Bäddset 3 delar löv 200x220/60x70 cm grön anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Verktygslåda på hjul 577 delar