East of India Flat Porcelain Bauble Merry Christmas Wreath
20x25 cm eller 8x10 tum, fotoram i guld
Jamie Oliver Tårtspade trä/stål JO T1

MIN AMBITION

10 LED-ljuslist med rörelsedetektor

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Christmas Gift Tags x 6 Santa Mixed Design

JAG VILL HJÄLPA DIG

Minnesota konstgran/plastgran 210cm grön

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Servis Constance 36-delar i fältspatporslin

LÄS MER

SENCOR Vattenkokare 1L Vit
Tårtdekorering Pralinform Blommor
Klädhängare av metall
Grillkorg Pure, Landmann
Agora - Prydnad - Dödskalle
Koppar med fat - Quadrato Noir
Dammsugarpåsar Electrolux ZEG 300 Ergospace Grön
vidaXL Handhållen metalldetektor svart
Poster Yacht Independence 1901, 50x70cm

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Karta över Malmö, Skåne

Brilliant Karaff 90 cl
Örngott Wilma
JUDGE MORTEL MARMOR VIT 13 CM
Fototapet - Island in the South Magiskt badlakan - Seris
vidaXL Jordborr 120 mm Stål inkl. förlängningsrör 5 meter

Punct - Brädspel

29.10.2018
vidaXL Barstolar 2 st böjträ konstläder
Brooklyn bridge - B&W

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Potatisstöt rfr 295.mm Tält Skrea 3, Oregon Trail

Väggdekor Världskarta stor

Edding 404 tusch - spets: 0,75 mm - Svart
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Poster Ritningar 50x70cm
Träd med fåglar och fågelbo

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

HYLLPRATARE 100X150mm
Poster Norrbotten - Landskapsstolthet
Dammsugarpåsar Electrolux ZE 335G

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Karta över Bollstabruk, Ångermanland

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Poster Illustration, 50x50 cm Corazon metalljusstake röd
Silikonform - Former - Hålstl. 40 mm

M's Shorts Desert Khaki Marmot Syncline icmuzi2013-Klättershorts

Dammsugarpåsar Electrolux Mondo Z 1100 till 1190
Philips LED Lightstrips RGB 2m 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.