Cult Design Orient fruktfat Ø35 cm 
Kylskåpsmagneter retro, ”Best GARAGE”

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Japanska skärbrädan i ek, 喜起 43x27x2 cm

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Flaskförslutare / Propp till vinflaska

2 solsängar aluminium Viktoria 4-stegs blåSkrivbok Grön Bay

Lyx-trädgårdspaviljong antracit Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Sagaform Fresh flaska Grön
6,5m LED-slinga med 50 blomformade ljus. Solcell driven -Varmvit

Välkommen till Anhörigas Riksförbund

Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerYankee Candle S Jar-Fresh Cut Roses 104gRiddarsporre Magic Fountain Cherry blossom 15 frö Perenn av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Ilse Jacobsen Rub 15 gummistövlar, Röd

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.vidaXL Vinställ med förvaringskista och låda 9 flaskorPorttelefon Kamera

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

Batteridriven Glow Party light med plasthöljen  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
La Cave Mixer 34cl Great For Bars

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Heavy Duty 5.0 Brun/Svart

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avJesper Örngott HjärtaJulby stor kyrkby batteridriven vitLord of the Ring Väggord Toalett vardagen på egen hand.

Julgranskula Röd Mikael

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaKuddöverdrag Klassiska Filmer 40x40 saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Poster - 100% Cute 40x50cm

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Karta över Slite, GotlandNÄSTAN 3000 frön - BLÅKLINT, KRASSE & SOMMARSLÖJA - ENKLA BLOMMOverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

Frida Örngott Hjärta

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterSvart trähjärta " Vi är så bra tillsammans"Stort träd med fotoramar, 180x250 cm, väggdekorWallArt Väggpanel 3D Waves 12 st GA-WA04

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Golvavlopp skall vara väl förankrade i bjälklagskonstruktionen så att inbördes rörelser inte uppstår mellan avlopp, underlag, tätskikt och golvbeläggningen. Monteringssatsen är ett praktiskt tillbehör som gör det ännu lättare och snabbare för hantverkaren att bygga med Unidrain i träbjälklag. Satsen består av en front- och bakprofil som sätts fast i träbjälkarna med skruvar. Armaturet förs ner i profilen och klickas fast. Enkelt och säkert! I vissa tillfälle skärs monteringssatsen front- och bakprofil till för exakt längdanpassning allt efter den valda sorten avloppsarmatur. (se anvisning på baksidan).Höjd (mm): 22

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. DEMO STÄLL SNURRPop Art ToalettdekorPoster - Giraff storlek 50x70cmOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Dorre Pappershållare koppar höjd 33 cm