Kontorsstol Office Sportsits svart/blå 
Maja Örngott Hjärta

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Noah Marin glasboll med ljusslinga 14cm transparent

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Leifheit Sänglåda liten grå 64x45x15 cm 80014

Drömfångare, Indianer lo och varg.Roses Garden in Skagen,Peder Severin Kroyer,60x50cm

Servis Constance 48-delar i fältspatporslin Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Karta över Varberg, Halland
Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerSixten Örngott HjärtaSkrivbok Karlstad av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

ECCO Biom Vojage sneakers, Navy

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.Solcell keramik grodaRussell Hobbs Köksvåg 5kg max Digital (23564033001)

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

Glow Party Light med plasthöljen 100cm. 5 Ljus  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
ISOTRONIC Hund och katt bärbar bortstötare (70626)

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Armskydd Flamskyddad Smärting

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avvidaXL Rullgardin för mörkläggning 100 x 230 cm vitVidar Örngott HjärtaHQ LED-lampa MR16 GU5.3 4 W 250 lm 2 700 K (5745 0419 21 18) vardagen på egen hand.

Salladsförvarare (Färg: Rosa)

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikavidaXL Stolsöverdrag stretch 6 st svart piké saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Tvättkorg triple svart

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Paket Rosor 10 st - Vit/cremevidaXL Stolsöverdrag piké stretch vinröd 6 stverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

HQ Möbelborste med naturhår 35 - 30 mm (W7-60465-BLN)

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterBorste/skyffelAluminium Flaggstång DanmarkRotting-trädgårdspaviljong 3x4m svart/kräm

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Rullbredd (cm): 53Rullängd (m): 10,05Passning: StraightRapport (cm): 53

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Sagaform Dalahäst serveringsskål, litenPolersvampar 150mm mellanmjuka + poleringsskivaKarta över Älmhult, SmålandOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

TWINE 4st ostmarkörer/knivar