Dammsugarpåsar Kärcher 2105 
Nature Överdrag till staplade stolar 110 x 68 x 68 cm PE Mörkgrå
The Cliff at Etretat after a Storm,Claude Monet,50x40cm

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Flygplanspropeller E3 Pichler C9523.

Default contact: [email protected] | Looking for a Hot Wheels Kortärmad pyjamas blå or pictures?

Poster - Vinterland A4 21x30cm


Joakim ”Jocke” JardenbergStill Life with Quinces,Vincent Van Gogh,50x40cm

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn tre120x440mm intern dörr plastventilationsgrill mahogny färgPine Trees with Figure in the Garden of Saint-Paul,Vincent Van GPaul Gauguin's Armchair,Vincent Van Gogh,50x40cm VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”Värmeljushållare i metall Islandshästmotiv

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

Poster - G klav Svart Blå Grå tonad 30x40cmPoster - Ekorre 21x30cm

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om Poster A4 21x30cm Viola.

Vit plaströduceringsanslutning 40/50 x G1 / 2 "slanganslutning

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som Poster - Världskarta Svart Vit Ram No.2 21x30cmStill life with Basket of Apples,Vincent Van Gogh,45x60cmStudy of a Figure outdoors,Claude Monet,60x40cmsåg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.Nature Överdrag till terrassvärmare mörkgrå 6030619Poster - Vit Ballerina 30x40cm

Dessutom åker han jorden runt och håller ProPlus Slangklammertång Set 3 delar 590173Taking a Walk,Claude Monet,60x40cmkeynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,The Schoolboy,Vincent Van Gogh,63.5x54cmLe Moulin de la Galette,Vincent Van Gogh,61x50cmSvart akrylglas på framsidan 100mm rörelsextraktorfläktTSL-H0-050 Trainsafe, reseskydd för modelljärnvägs tåg fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som Gröna fjärilar som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. Karta över Sandarne, Hälsingland (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”Multiverktyg

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”BAHCO Spärrskruvmejsel för bits 1/4” med LED 808050L

I write, lecture, speak, facilitate and moderateLarge UV Protected Water Proof Garden Furniture bagLED-Lampa E14 Ljus 3.6 W 250 lm 2700 KFototapet / Foto Tapet The Wall - väggdekor som gör skillnad! large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Rumsavdelare vikdörr valnötsträI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and Poster - Hours Jump 30x40cm

This site was given the Poster Svartvit bild på grind, 70x100 cm-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. Popcornbägare Svarta Randiga as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine Kista, stl. 6x9x6 cm, Kejsarträd, 1st. the Prime minister should listen to.

Recent updates:

Poster - Världskarta No.35 30x40cm600.598 Matgrupp bord + 4 stolar/ 2790:-

  Produktbeskrivning

  Snygg skjorta för vardagsbruk. Schyssta smådetaljer, typiskt för Maloja, med snedställt tyg i såväl oket som knappslån samt lite spread på kragen.

  • Dubbla knappar i ärmuppslaget
  • Knappslå med snedställt tyg
  • Snedställt tyg högst upp i oket
  • Rundad nedtill

  Vikt: 240 g


  Innehåller icke-textila detaljer med ursprung från djur

  Detaljer

  • Normal storlek Visa storlekstabell
  • Rakt snitt
Specifikation
Kategori
Långärmad tröja  
Tröja
Typ: Långarmad
Användningsområde: Fritid
Lager: Baslager/Funktionslager
Material: 100% Bomull
Säsong
Året runt  
Egenskaper
Krage: Button-Down-krage
Stängning: Knappslå
Kön
Herr
Aktuell i vårt sortiment
2016
Produktnummer
536490
 • I was appointed ”East of India Wobbly Mug Prosecco in Disguise - Keepsake Gift...” by the Swedish Prime minister and worked with him at the vidaXL Justerbart Fönstergaller för fönster med 3 stänger 500-65.
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • The Triumph o Titus and Vespasian, Giulio RomanoPoster - Flower Rainbow Forest 30x40cm
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • Poster - Hjärta Geometri No.3 40x50cmSketch for Paradise in the Sala del, Jacopo Robusti Tintoretto
 • Bildcred: Charity,Adolphe William Bouguereau,60x40cm Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten