ProPlus Spännrem med Spärrhake + 2 Krokar, 2 st, 5 m 320204 
100 st mixade askar - 5,5 x 5,5 cm - 250 g
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
PINGLAN LED-ljusslinga, Mutli

En effektivt solig historia – invigd

UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
El Grande Big Box - Brädspel

SMHI Varning

WallArt Väggpanel 3D Splashes 12 st GA-WA10
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Visitkortshållare - Trä och Metall - Vit
Poster Kärlek Du och Jag A4 SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
400 stk. 230x340 mm (G7) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT
800 stk.120x215 mm (B2) BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT
vidaXL Balkongskärm oxfordtyg 75x600 cm randig grå 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
vidaXL Eurofence 25x0,8 m 100x100 mm stål grå
Imperfection Väggord Väggtext Kärlek Väggdekor Dekal
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Poster - Buffalo Rainbow 50x70cm Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
3/4 "mansgänga x 25mm rörkompressionsfogkopplingar
Fortsätt läsa
Premium kök badrum vägg högflödesventilator 150mm standard

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
YATO Gummiklubba 265 g
Self-Portrait,Lambert Lombard,78x64cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Poster - But first coffee No.32 70x100cm Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
Poster - Always kiss me goodnight No.3 50x70cm
Fortsätt läsa
Med ram A Woman playing a Theorbo to,Gerhard ter Borch,61x51cm

Varför varna för kontroller

Poster - Your mind is powerful No.3 70x100cm
Poster - Your mind is powerful No.2 40x50cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :

Duschblandare, anslutning för duschslang G1/2". Går även att ansluta till 3/4". Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde.

Flödesegenskaper
Flöde vid 300 kPa: 0.26 l/s
Tryckfall vid flöde (0.2 l/s): 175 kPa

Tekniska egenskaper
Anslutning, mått: G1/2
Varmvattenanslutning: max. +80°C
Installationsmått: cc160 mm
Material: brass
Arbetstryck: 50 - 1000 kPa

Bestämmelser
Ljudklass: II (ISO 3822) Oras lab.

Speciella egenskaper
Flödestyp: Limitation option for maximum flow-rate
Färg: Krom
Temperaturjustering: Temperature limiter

På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
Poster - Marmor Fashion 50x70cm
Fortsätt läsa
The Icebergs,Fröderic E.Church,80x40cm
Vase of Peonise on a Pedestal,Edouard Manet,50x40cm
14 MAJ 2019 Skrivet av :
Discovery of the Body of Holofernes,Sandro Botticelli,50x40cm
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
The Blessed Damozel,Dante Gabriel Rossetti,50x40cm
Young Boy with a Lamb,Franz Marc,50x50cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
Poster - COCO Marmor No.6 40x50cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
Portrait de Stephane Mallarme,Edouard Manet,27x36cm

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
Poster - But first dancing 50x70cm Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
Edward VII,Luke Fildes,60x40cm
24K Guldpläterad Ros - Rosa

En helg med liberalernas toppnamn i EU

Baldassare Castiglione,Raphael,50x40cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Temptation,Adolphe William Bouguereau,50x40cm Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Poster - I love Make Love 30x40cm
90x60 cm eller 24x36 tum, träram i vit 13 MAJ 2019 Skrivet av :
Äggvåg vintage
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Blommor - väggdekor
The Floor Scrapers,Alma-Tadema Sir Lawrence,60x40cm
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
Retro skylt i metall med 3D relief, 15x20 cm, "Coca-Cola"
4Pc Stainless Steel Solar Garden Light

Danstävling i Älvsbyn lockade

Svensk Marmor Sängbord Carl - Vit EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Poster Rött träd, 50x70 cm
Lake Thun,Ferdinand Hodler,50x40cm
Poster - Ananas Topical - Svart vit No.1 50x70cm
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Sminkväska pastell
kuddfodral Tiger
Moonlight in Amalfi,Thomas Fearnley,25.5x29.5cm
OWNC Doftljus Glasburk Miljövänligt & Handgjort Marsipan 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Vitt funktionellt badrumsstål radiatorvärmare 650x480mm
150x150mm abs plaståtkomst inspektion dörr panel guldr färg
The Doors - Jim 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Ed Hardy Poster New York 1