Flopsies Eeyore XLARGE Gosedjur - Fr 1år +

IVY & OAK CAP-SLEEVE EVENING - Maxiklänning - statement blå

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

IVY & OAK PRINTED WRAP - Maxiklänning - light röd

IVY & OAK SLEEVE BLOUSE - Blus - snow vitIVY & OAK Blus - snow vitIVY & OAK BRIDAL BRIDAL - Blus - snow vitJ.CREW MAXI DRESS - Maxiklänning - blå multi

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

J.CREW SLIM PERFECT - Linne - vitJ.CREW GOING OUT - Blazer - navyJ.LINDEBERG DENA - Piké - navyJ.LINDEBERG ELAH COMPRESSION - Tights - poppy rödJosephine & Co JELMER CARDIGAN - Kofta - rödJunarose Blus - blå wing tealJUST FEMALE SINCLAIR - Blazer - rödJDY Skjortklänning - mustard gul

Tack ❤

Min tid är nu

JDY JDYFABIO - Blus - dark sapphire
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

JDY Kofta - dark grå melangeKIOMI Maxiklänning - grön gablesKIOMI Blus - off vit/dark blå

Kaffe BLAKE WRAP DRESS - Vardagsklänning - midnight marineKaffe AMBER TUNIC - Tunika - rain forest

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Kaffe TIRA - Skjorta - glazed caramel

Vita (Umage) Eos fjäderlampa Micro - Vit

Kaffe ASTRID BOLERO - Kofta - folkstone gråkhujo TIMEA - Parkas - vit/grönKsenia Schnaider NOT AVAILABLE IN YOUR COUNTRY CROPPED - Sweatshirt - vit/gul

Live Unlimited London Långärmad tröja - mustard
1537437987500

Lost Ink EMBROIDERED SLEEVE - T-shirt med print - burgundyLiu Jo Jeans ABITO IDEAL LUNGO - Maxiklänning - croissantLauren Ralph Lauren TILE GEO ELSIE - Jerseyklänning - navy/fuchsiaLauren Ralph Lauren Kofta - light gold/goldLacoste SWEATER - Sweatshirt - navy blåLee Skjorta - Vit/rödLez a Lez Sweatshirt - cinza nitriaLNDR ALL SEASONS BRA - Sport-bh - petrol

LTB LUCIN - Skjorta - grön/indigo washMissguided ASYMMETRIC BUTTON DETAIL SLEEVELESS DRESS - Fodralklänning - rödMissguided Petite USA CROP RINGER - T-shirt med print - navyMaya Deluxe Festklänning - taupe

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

mint&berry T-shirt med print - vitmint&berry Linne - comaMadewell FANNING TEE - T-shirt med print - heather stoneMore & More ARM NORMAL - Skjorta - vitMAMALICIOUS KURZARM - Blus - bordeaux

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

MAMALICIOUS MLSNOW CARDIGAN - Kofta - dark grå melangeMango HUNA - Vardagsklänning - orangeMango ROLLING - Sweatshirt - anthracite

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Marc O'Polo BLOUSE STAND COLLAR LONG SLEEVE - Blus - comboMavi LONG SLEEVE - Skjorta - rosa nectar

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Merchcode LADIES BURN YOUR BRA OVERSIZE - Linne - vitMinimum RILLA DRESS - Fodralklänning - rosin

Moves MARKHILD - Långärmad tröja - bright blåMonki ODA - Luvtröja - grönWEEKEND MaxMara Långärmad tröja - himmelblau

New Look Maternity SLUB BUTTON THROUGH - Skjorta - light grå

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Tapet Ballad Rand Grå Duro Smal ixjxjm2428-Hem & Trädgård

Meningen med hela skiten…

NAF NAF JOEY - Vardagsklänning - bleu marine

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

NA-KD LINN AHLBORG WRAP BOW - Linne - rödNew Look MINI BUTTON BODY - Långärmad tröja - shell rosaNew Look ELLA - Sweatshirt - rust

15324212664902228635381886865163.jpg

ONLY Play Huvtröja med dragkedja - medium grå melangeNoisy May NMSIESTA CARDIGAN - Kofta - oatmeal/melange

Noa Noa Kofta - reflecting pondNative Youth Vardagsklänning - burgundyObject OBJPAMMY 3/4 PAM DRESS - Vardagsklänning - sky captainOnzie HIGH RISE GRAPHIC - Tights - luxe

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

ONLY ONLARLI - T-shirt med print - arcadia/cloud dancerONLY ONLNOVA SOLID DEEP V 3/4 - Blus - cloud dancerONLY ONLKIM - Blazer - night sky/cloud dancerONLY ONLLUNA JALENE HOOD PRINT - Luvtröja - night sky/caviar

Boken finns att köpa här.

ONLY Carmakoma CARSTATION RAINCOAT - Parkas - peyote

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

OYSHO OYSHO - Parkas - roseSosao SAMOIEDO CAMICIA                     - Skjorta - dark grönOpus FINALA - Blus - milk

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Pieces PCCARLY DRESS - Skjortklänning - grape leaf
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • PEP LOVISA - Vardagsklänning - light brunPolo Ralph Lauren T-shirt - bas - gulfinPOSTYR T-shirt med print - grön
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • PULL&BEAR T-shirt med print - dark gråQueen Mum NURSING DRESS WITH PLAITED BELT - Jerseyklänning - brunRue de Femme JEMMA DRESS - Maxiklänning - gulDerhy ECOSSAISE GILET - Kofta - noir
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Reebok HERO RUN - Sport-bh - blåRiver Island Blus - blå light
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Roxy Vardagsklänning - dress blås
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Supermom TEE GRAPHIC - T-shirt med print - peach whipScotch & Soda TEE WITH CHEST ARTWORK - T-shirt med print - vit

Over and out.

Klara