100g rörmokare rörledningar för linhampa 
vidaXL Staket i WPC 200x100 cm brun
19 MAJ 2019 Skrivet av :
Vid 17 tiden på söndagen larmades Räddningstjänsten till rökutveckling från fasaden på en fastighet vid Vetegatan. Personer på plats hade släckt en askopp som stod vid fasaden, men det rök fortfarande från väggen varför man larmade. Väl på plats fick Räddningstjänsten riva upp...
Hörselkåpor 31 dB 3M Peltor MT155H PTLA 1 st

En effektivt solig historia – invigd

19 MAJ 2019 Skrivet av : Taklampa grön SEGRE mini
UPPDATERAD: Under lördagen var det mycket som hände längs Pite älvens med långloppishelg på de öppna byagårdarna i Bölebyn, Pålberget, Stridholm, Arnemark och Sikfors. Vi besökte då Di-Ni farmen i Skomanstjälen utanför Sikfors som dagen till ära invigningen sin solcellsanläggning...
Korgset Grå plast 4 delar Förvaring

SMHI Varning

Fabian Örngott Hjärta
18 MAJ 2019 Skrivet av :
Badbassäng rund
Electrolux HEPA Filter Electrolux SMHI utfärdar en varning om risk för gräsbrand både i Norrbottens inland och kustland under söndag eftermiddag. Enligt SMHI utfärdas risk för gräsbrand under våren när risken är stor att bränder uppstår och lätt sprids i torrt fjolårsgräs. Stor försiktighet bör därför iakttas vid...
Fortsätt läsa

Larm om skogsbrand

18 MAJ 2019 Skrivet av :
UPPDATERAD: Strax före 15 tiden på lördagen larmades Räddningstjänsten i Älvsbyn ut på ett larm om en skogsbrand vid Moren ett par kilometer söderut längs väg 555 mot Tvärån/Sikfors. När räddningstjänsten åker för att kontrollera, framkommer det att det rör sig om en kontrollerad...
Fortsätt läsa
SMOOZ LED bordslampa musik-ägg 2587451
Poster - Hästar No.4 30x40cm
Poster - Regnbåge med glitter 21x30cm 17 MAJ 2019 Skrivet av :
Just före kl.19 på fredagskvällen blev en man omhändertagen av polisen. Mannen är omhändertagen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks också för olaga hot och en anmälan upprättas.
Fortsätt läsa
Duschflödesröducerare regulator 50% vattenbesparing 9l / min
Poster - Grekiska havet 40x50cm
16 MAJ 2019 Skrivet av :
Poster - Djungel papegojor No.2 30x40cm Norrbotten får tre premierade ledare vid Riksidrottsmötet den 24:e maj. Årets Riksidrottsmöte äger rum den 23–26 maj i Jönköping. Vid mötet utdelas utmärkelser till förtjänta ledare, märket är av guld och ges till ca 100 ledare vartannat år. Det finns 25 distrikt och 7...
Hensun Förskärare 33 CM
Fortsätt läsa
Poster - Rosa pion 1 70x100cm

Bussgods i Norrbotten avvecklas

15 MAJ 2019 Skrivet av :
Bussgods i Norrbotten AB har under en längre tid gått med förlust. Beslutade åtgärdsprogram har inte haft de förväntade effekterna på resultatförbättringar. 2018 gjorde bolaget en förlust på 9,4 miljoner kronor. Därför avvecklas verksamheten.  – All bussgodshanterin...
Traditionell kulhammare / hammare 1p ~500gram
Hjärtan på tråd i kruka 22 cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Rörmokare försegling set, 100g VVS hampa, 100g rör tätning pasta Uppdatering: Artisten Robin Bengtsson kommer till Älvsbyn Lördagen den 25 maj kommer arrangemanget Klimatevent Älvsbyn att äga rum i Lomtjärnsparken. Mellan 11.00 och 15.00 kommer en rad olika aktiviteter att hållas, för både stora och små. Under dagen kommer artisten oc...
vidaXL Hyllplan glas genomskinlig 90x25 cm
Fortsätt läsa
vidaXL Bakre bussningsverktygssats för Ford Focus MK1 1998-2004

Varför varna för kontroller

Gardena elektronisk regnsensor
vidaXL Konsolbord i massiv teak 90x30x80 cm 14 MAJ 2019 Skrivet av :
Produktbeskrivning

Mångsidig tresäsongs-sovsäck med dunisolering

Creon Down är en skön dunfylld sovsäck med generös längd och bredd. Rektangelformig och mysigt omslutande på campingresan. En god natts sömn med komforttemperatur på 3°C och extremtemperatur ner till -19 °C (EN 13537). 

Säcken kan enkelt förvandlas till ett täcke och dessutom kopplas ihop med 180 R-modellen för att skapa en stor sovsäck som rymmer två personer. Ansvarstagande produktion med certifierat dun enligt Responsible Down Standard och delvis Bluesign-certifierad polyester. 

Detaljer

 • Bred för rörelsefrihet
 • Vikbar flik som ger en känsla av täcke
 • Lång dragkedja som öppnar säcken helt
 • Separat dragkedja i nedre delen för ventilation
 • Kan enkelt öppnas som ett helt täcke
 • Kan fästas ihop med 180 R-modellen för att skapa en stor säck av båda
 • Möjlighet att säkra kudde i huvan
 • H-box konstruktion
 • Komforttemperatur: 3 °C
 • Lägsta temperatur: -3 °C
 • Extremtemperatur: -19 °C
 • Tvättas i 30°C
 • Dragkedja på vänster sida (L)
Specifikation
Säsong
3-säsongers sovsäck  
Sovsäck
Kategori: Dunsovsäck
Form: Täcke Rektangulärt
Material
Fyllning: Ankdun  
Dimensioner
Maxlängd (person): 195 cm, Maxbredd: 75 cm, Längd dragkedja: 263 cm, Packvolym: 9,3 liter
Vikt
ca 1380 g (varav fyllning 440 g)  
Material
Huvudsakligt: 50D Polyester Mélange - 100% polyester, Foder: 50D Polyester - 100% polyester, bluesign-godkänt, Fyllning: Ankdun 90/10, 650 Cuin/fill power (RDS), Responsible Down Standard
Kön
Unisex
Aktuell i vårt sortiment
2019
Produktnummer
729967
På måndagen skrevs det så här på Polisen i Pite Älvdals FB sida. Hej Älvsbybor Som en del av vårt medborgarlöfte med Älvsbyns kommun 2019 har vi idag haft ett riktat trafikpass. Där har vi tillsammans med trafikenheten fokuserat på två saker. Det första är personer som kör...
vidaXL Konsolbord massiv furu 80x30x72 cm vit
Fortsätt läsa
Baddam stående - turkos
Tavla Mandala
14 MAJ 2019 Skrivet av :
3,2m x 10m ovävda växtskyddsväxter frostskydd tyg insekt nät
Idag den 14 maj är det trafiknykterhetens dag. I hela landet fokuseras MHF, NTF på problematiken att allt för få anhöriga till rattfyllerister anmäler en närstående som upprepade gånger kör berusad. Trafiknykterhetens Dag på att lyfta fram de anhöriga till alla de som dött i...
Fortsätt läsa
Esschert Design Fågelmatare 11,9x11,9x17,2 cm FB118
vidaXL Matgrupp 3 delar bambu brun
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Här är en liten resumé av lördagens Racing Special på Piteå Motorstadion skriven av Curt Jonsson i Sikfors. Den tjusiga bilden har jag fått från Ingemar Norberg. 142-Blå lutar åt höger på grund av den tvära vänstersvängen och har alltså inget att göra med den eminenta bisittaren...
Fortsätt läsa
vidaXL Snedstötta 2 st 115 cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
Den gångbro över Varjisån som förbinder Hotell Storforsen med Storforsens naturreservat är nu öppnad. Bron är lagad och förankrad efter att delar av brosektionerna blåste av från sina fundament i slutet av mars. ”- Det känns väldigt bra att det gått så snabbt och smidigt a...
Fortsätt läsa
vidaXL Förvaringsbänk 3 delar med fotpall konstläder vit

Polarbröds hållbarhetsarbete

13 MAJ 2019 Skrivet av :
vidaXL Badlakan 5 st 100% bomull 360 g/m² 100x150 cm persika Polarbröds hållbarhetsarbete presenterades för liberal EU-kandidat Said Abdu. Fredag 10 maj besökte Said Abdu, Liberalernas toppkandidat i valet till EU-parlamentet, Polarbageriet i Älvsbyn för att ta del av Polarbröds systematiska arbete i omställningen till en hållbar...
vidaXL Staket 60x500 cm hasselträ
Förkläde Man

En helg med liberalernas toppnamn i EU

vidaXL 4 Kuddöverdrag i linnelook antracit 40 x 40 cm
13 MAJ 2019 Skrivet av :
vidaXL Utomhusvägglampa rostfritt stål Liberalernas toppnamn till EP listan var under fredag och lördagen på besök i Norrbotten pärla. Said Abdu kommer från Trollhättan och har bott i Sverige sedan han var 3 år. Han är utbildad civilekonom och har drivit tre olika företag. Han har också suttit en mandatperiod som...
Julgranskula Blå Nils
vidaXL Vägglampor 2 st G9 krom 13 MAJ 2019 Skrivet av :
vidaXL Plisségardin 90x200 cm vit
Söndagens regnande har inneburit att det regnat hela 32,7 mm vid väderstationen på Norra Byn det senaste dygnet. Innan det slutar under måndagen skall det komma ca 10 mm till enl SMHI. SMHI har även utfärdat en Klass 1 varning för höga flöden längs kustlandet. Korsträskbäcken är...
Väggdekor väggord väggtext You make me smile
vidaXL Äppellådor 2 st massivt akaciaträ
12 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbyn runt genomfördes under lördagen. Foto: Krister Palm Flera bilder Resultatlista-Älvsbyn-Runt-2019 Hemsida
vidaXL Nattduksbord med lådor massivt akaciaträ
vidaXL Bäddset bomull antracit 3 delar 240x220/60x70 cm

Danstävling i Älvsbyn lockade

vidaXL Solskydd med stolpar tarp HDPE fyrkantig 3x3 m beige EXTRA STORT BILDEXTRA, RESULTAT, VIDEOKLIPP: Dansdragets tävling Pärlbuggen lockade nästan hundra tävlande från Sundsvall i söder till Kiruna i norr. Här ovan kan du se ett stort bildextra och videoklipp samt resultaten nedan. Foto: Krister Palm och Sterling Nilsson Text:...
Karta över Jokkmokk, Lappland
Nature Överdrag till trädgårdsstolar PE 140x75x70 cm 6031601
LED Strålkastare 20 W 1550 lm Svart
11 MAJ 2019 Skrivet av :
Som både tränare och ansvarig för innebandyverksamheten i Tväråselets AIF har Stefan Edström fullt upp. – Att leda ungdomar är roligt och givande. Gemenskap och sammanhållning gör det värt alla timmar man lägger ner för att hålla igång föreningen, säger Stefan. – Före varj...
Smartwares Rörelsesensor 180° 12 m vit ES34
vidaXL Motorinställningsverktyg för byte av kamaxel på Opel Astr
vidaXL 100 Servetter Vit 50 x 50 cm
Poster - This kitchen is for dancing No.5 50x70cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
Älvsbypodden: Tuff utmaning för David Berglund för sin egen hälsa. Under nio veckor skall David Berglund från Älvsbyn Gratistidning träna in sig i den tidigare garderoben.
Fortsätt läsa
Exquisit Kolfilter svart 1010035
Förkromad mässing rördelar 1/2 "hane x hane 150mm längd
Poster - Hundvalp No.1 30x40cm 10 MAJ 2019 Skrivet av :
På lördag bjuder Dansdraget upp till Pärlbuggen kl. 12 på Forum. Nästa 100 tävlande dansare finns på plats från stora delar av norrland. DFDB Dansföreningen Dundretbuggarna DGFK Dansglada Fötter Kiruna DKKBS Dansklubben Kiruna Bugg &Swing LBS Luleå Bugg & Swing Dansklubb...
Fortsätt läsa
Artline Gelkulspetspenna - 0,5 mm - Blå - 12 st 1