Whyröd Karolina skjorta, Grön


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
OBH Nordica Brödrost Classic 2632 Flat (51052632)

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Duffy 86-36016 stövlar, Svart
OBH Nordica Matberödare 6795 (51146795)

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSolros Earthwalker 20 st frön Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt DELTACO grenuttag 4xCEE 7/4 1xCEE 7/7 5m svart (GT-121D)
Vinometer

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Pierre Cardin Bäddset - Påslakanset Flanell Grå 240 x 220

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Väggdekor - Lady

Försäkringskassan: Regeringen underskattar vidaXL Bäddset 2 delar blommor 135x200/80x80 cm beigeMontering hörn solpanelvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Örngott Ida
vidaXL Bäddset 3 delar blommor 200x200/80x80 cm beige

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
DELTACO grenuttag med strömbrytare, 8xCEE 7/4 uttag, 2xUSB-A, 3m

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Ölglas King & Queen
vidaXL Toalettsits hård stängning MDF enkel design svart
Prydnadsdekoration Enhörning Stående Stor

På tisdagen godkände ministerrådetBeurer Personvåg GlasGS14 (B75540)vidaXL Dra-på-lakan för barnsäng 4 st 60x120 cm bomullsjersey navidaXL Bäddset 3 delar löv 200x200/60x70 cm grön den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Bäddset 3 delar blommor 240x220/60x70 cm marinblå
Drinkpinnar Flerfärgade

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSeverin Fritös 2literRostfri FR2437 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster Blått hjärta 70x70 cm