Race Copter Immersion RC Vortex 180 mini ARF FPV Race 
Multikopter-landningsställförlängning inklusive strålkastare PGYTECH Passar till: DJI Mavic Pro, DJI Mavic Pro Combo, DJI Mavic Pro Platinum, DJI Mavic Pro Platinum Combo
Immersion RC FPV-sändare TX_5G8_25

2 x Forearm forklift - flytt bärrem

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Multicopter-Transportväska Cytronix Passar till: DJI Mavic Pro Combo, DJI Mavic Pro Platinum ComboVinda Amewi 1:10 010-20045 RödRC Motorbåt Traxxas M41 Widebody RtR sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Tuning Carson Modellsport 500530030
Multicopter-filterlinsset DJI Part 18 Passar till: DJI Inspire 1, DJI Mavic 2 Zoom
Högeffektiv växelmotor 12 V Modelcraft RB350050-22723R 50:1

NORDIC HOME CULTURE Wake-up light

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Elmotor för RC-bil borstad Absima Thrust B-SPEC 5300 rpm Varv: 80Reely HT-4 Sändare 2,4 GHz Antal kanaler: 4 inkl. mottagare Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Plåtskylt i Retro med texten Life is Simple 30x40cmPendelupphängning för lastbil 1:14 ScaleDrive 71000311 1 st eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Airbrush Start-set med kompressor Sparmax SK-55 SK-55 Double Action
Tamiya M-06 Volkswagen Beetle Borst motor 1:10 RC modellbil Elektrisk Gatumodell Bakhjulsdrift Byggsats

AEG Köksradio med CD & AUX in

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Servoset Multiplex 65166 Passar till: Mulitplex Twinstar 1 set

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av BEC-spänningsregulator Master BEC BOY Duo 7.4 - 21 V 8 ASkylt, Message heart - Speciell personCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Reservdel Reely 336652C Oljestötdämpare framVäggdekor Hål i Vägg Träd som ett HjärtaReservdel Reely RE-5091492 Brushless motor

Läs mer...
Tuning Tamiya 300054575 TT-02 aluminium styrspakanslutning
1:14 Thicon Models 50205 1 st

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. MEJA bordslampa, Vit/petrolgrönKrok Bordslampa - Svart/mässing HavsöSPARTAN bordslampa WOOD
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättTaklampa vit MARONNEBlog Taklampa Vit 33/33cmTaklampa svart DRIVA att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Taklampa bärnstensfärgad ARDILLA

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Kids Concept, Stol, Star, Vit
Lipsy blus

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Vila - Vijina LS Top, Leopard

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotOnly - onlRina Plisse Shirt, OffvitOnly - onlMiriam LS Shirt, OffvitMånadsängel i glas - April ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Ninja Turtles Kortärmad pyjamas vit
LEGO Star Wars Kortärmad pyjamas svart
PJ Masks Pyjamas fuchsia

Viktigt!

Poster A4 21x30cm Big Bird
Selected 'Collect' regular fit skjorta, Vit
Oscar of Sweden Vit Kortärmad Skjorta Med Blå Palmer

Kontakt

ONLY & SONS Alfrödo långärmad skjorta, Svart

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

ZIPE Citruspress, 25W, vit
Tenson, Miller, Fleecekofta, Herr, Navy

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Havaianas You Metallic Sand
Poster Fjäril - Mormonfjäril 40x50cm

Stöd FARR!

Selected Royce skor, Mörkbrun

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Väggdekor väggord väggtext Don´t dream your life live your