Linsfilter 6i1 DJI Mavic 2 Pro 
Ljusmanschett, bär, blå och gul
ALEXIS ljusstake, Mörkgrön

Poster - Räv målad 40x50cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,TrivialPoster - Small moments Big memories No.3 21x30cmMADRID bordslampa, Svart sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

BORDLAMPA CONVERTO TVÅ I EN KOPPAR & MARMOR
Nottley Bordslampa 30/15 cm Vit
Bordslampa trä GANDARA

Reservdel Reely 10652+10653+10654+10655... Störtbågsset

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.FRANKLIN BordslampaExcel fönsterlampa krom Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Taklampa koppar GUAMTaklampa brun ELBE eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Sändare med pistolgrep Absima CR6P 2,4 GHz Antal kanaler: 6 inkl. mottagare
Dekorativ LED Living Flame Lamp 1500k

Belysningshölje, rött 1:14 Carson Modellsport 500907259 1 st

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Taklampa rosa CARES

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Kruka 3 st olika storlekar vit ORICOSKids Concept, Tavla, ABC, beige/vitCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.ONLY Elcos blus, Grå/mörkblåAromalampa i Keramik Hjärta BrunPULZ PXGRAPPA l/s bluse, Flerfärgad

Läs mer...
Vero Moda Faith skjorta, Blågrå
Vero Moda - vmZitta LS Top, Rosa

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. silikonform tågsetOnly - onlTinsel SS Blouse, SvartVero Moda - vmOlivia LS Shirt, Blå
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättONLY Elcos blus, LjusgråGustav Printed skjorta, FlerfärgadSoya - Rika 1, Randig att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Väggdekor/Väggord @ My Home

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
( Väggdekor, Väggord ) Garage
LEGO Kortärmad pyjamas grå

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Smiley Pyjamas vit/rosa, 6 år / 116 cl

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotOscar of Sweden Blå- Och Beigerandig SkjortaBlend - Skjorta 20708473 Småmönstrad, VitCult Förvaring minikruka Rosa ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Hummel Fashion Legend Marathona sneakers, vit & blå
Shoe the Bear Trish wool vinterstövlar, Svart
Royal RepubliQ Spartacus sneakers, Svart

Viktigt!

  Utomhusbelysningssystemet Plug & Shine är den perfekta belysningslösningen för utomhusbruk, i till exempel trädgårdar, terrasser, uppfart eller utomhusområden.
  Jämfört med andra system, som arbetar med 220 V växelspänning och medför en motsvarande hög kabeldragning, förses Outdoor-komplettsystemet plug & shine med 24 V likspänning. 24 V-matningskablarna för de enskilda elementen i systemet kan helt riskfritt läggas direkt på marken eller i jorden. Jordverk i trädgården som är vanligt i konventionella system kan således utelämnas. Detta möjliggör enkel planering och realisering av ljusinstallationer. Det säkra 24 V-belysningssystemet ger största möjliga skydd mot vatten och maximal säkerhet under installation och drift.

  Dessutom belyser belysningssystemet genom att enkelt ansluta komponenterna. Kreativa belysningsidéer kan implementeras snabbt och enkelt med belysningssystemet plug & shine. Det kompletta belysningssystemet öppnar upp för många strålande projekt. Alla komponenter kan köpas från en källa och är helt kompatibla eller expanderbara.

  Plug&Shine Floor Mini markstrålkastare med strålvattenskydd ger dekorativt varmvitt ljus på vägar, uppfarter eller på terrasser. En monteringshylsa medföljer. Med transformatorer, skarvdonen och ytterligare lampor ur Plug&Shine-serien ställer du samman dina individuella ljusinstallationer för utomhusbruk.
 • Mercedes Benz Arocs grundplatta / batterihållare 1:14 Carson Modellsport 500907591 1 st

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Yuneec 2-blad Multicopter-propeller-set YUNQ500115B Yuneec Q500

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Jul girlang med snögubbar...

  Tuning Carson Modellsport 500530804

New Balance KE4 sneakers, Navy
LED-Optik odlingslampa 1200W LED energieffektiv växtbelysning
Lundby Spis och kylskåpsset

Kontakt

Larmdekaler 5 st. Alarm. Här är larmat!

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster -Balett Women rosa 21x30cm
Ever After High Fairest On Ice Duchess Swan

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Minions Handduk Badlakan 100% Bomull EP4276
Fartist Club, Windy Wendy

Stöd FARR!

My little Pony Rainbow Dash design set

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Maileg Jungle Friends Monkey