Magnet - Kära mamma
Välkommen hjärta Väggord
Blaze Filt

MIN AMBITION

018 Canvas tavla Ormbunke 195:-

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Nigella (jungrun i det gröna) Persian Jewels 200 frö

JAG VILL HJÄLPA DIG

Doctor Who - Exploding Tardis

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

10st Gråa Lego Kylskåpsmagneter

LÄS MER

Pak choi 15 frö
Elegant Digital-Termometer i mahognyfinisch
Champion Chokladfontän
Familjekalender Katter 2019
vidaXL Fyrkantigt paraplyställ Budskap av stål Vit 48,5 cm
Poster Svenska Ikoner 50x70 cm
Philips Hue Adore Spot Vit Amb 1x5,5
Nalle i trä
NORDIC HOME CULTURE USB-Fläkt, Två lägen, Svart

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Dammsugarpåsar Electrolux Ultraone ZUOQuattro

Poster Saltsjö-boo 50x70 cm
Germania Byrå med hjul vit och svart 4099-73
Philips LED Flame Spiral E27 14W 4st (929001391901-4)
vidaXL Vitt köksskåp i trä med glasdörr Poster - Grekland karta ram 21x30cm
Poster - Moon No.2 70x100cm

Pannkakspanna med keramisk beläggning! (22cm) - (22-cm)

29.10.2018
Candy Cane Lane vaxkaka Yankee Candle
Stansform Kakform - 30 st blandade julmotiv, ca 8 cm

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

vidaXL Blått hopfällbart tält 3 x 3 m med 4 väggar Polygriptång 16", 400mm.

Why fit in... Väggord

Tagetes Bonanza Bee 20 frön bra nybörjar blomma
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

wolfcraft Hammar-slagjärn 6945000
Fransk stallampa batteridriven 31 cm
HIP Bäddset 6320-H Allison 155x220 cm flerfärgat

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Capi Vas Nature Row Deluxe 40x60 cm svart PKBLRO1131

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

CLP Barstol Pipe Metall, brun Pierre Örngott Hjärta
Grönworks Grästrimmer med 24 V 2 Ah-batteri G24LT30 2101207UA

Cult Design DIY Ljuslykta cm, Saliva 13,5 Blad icmuzi3055-Hushållsapparater

DO IT YOURSELF Ljuslykta 

Trendiga Do It Yourself ljuslyktor tar vara på en fabriks överblivna material. I trendsammanhang kallas detta för "upcycling". Cult Design arbetar med en fabrik i Vietnam som berättade om sitt problem att de får massor av 14 x 14 cm metallbitar över när dom tillverkar produkter.

Cult Design tog vara på bitarna tillsammans med fabriken. Resultatet blev denna trendiga, stilrena platta ljuslykta som du själv viker ihop till en ljuslykta. Maximalt hållbarhetstänk och en suverän present du kan skicka i ett kuvert till någon du vill överraska.

Finns i 3 modeller: Bladformad, ringformad och hjärtformad samt flera färger

Design: Marita Lord

Mtrl: metall

Mått: diameter 13,5 cm och levereras platt.

 

Poster Dansande kvinna, 70x100 cm
2000 förp Stora Vatten kristaller 1,5-1,7 cm Blå 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.