Lyle & Scott Oxford skjorta, Grön


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Äggjakt Trädgårdspinnar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Maileg Jungle Friends Monkey
Antikljus Gul

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPappersassietter Svart/Vita Randiga Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Brödslicer
6 Piece Glass Candle Holder With Metal Basket

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Jordad apparatkabel, Dansk, 1,8 meter

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Bulldog med solglasögon

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Pappersassietter Happy Birthday15 kg Gas Bottle Cover Waterproof Polyethylenevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
6st Bouscaillous stekgafflar, Laguiole
178CM ALUMINIUM 9 CANDLE HOLDER CANDELABRA HOME WEDDING DECORATI

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Garden Bird Hotel with LED Solar Light Feeder & Bath Station Orn

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 20pcs 6cm Square Fibre Pots For Home Growing Gardening Grönhous
Poster - Escape and breathe No.4 30x40cm
Set of 4 Villeroy & Boch Voice Vit Wine Goblet set

På tisdagen godkände ministerrådetShotglas StudentPappersassietter Justice LeagueHängare French den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Träskål Natur rund 25 cm
Pappersassietter Baby Musse

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenROLSON 20W PIR SMD FLOODLIGHT anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Capi Fyrkantig blomkruka Nature Row 40x40 cm brun PKRWB903