192 Bruno kuddfodral 60 x 60 189:- 
496 Plåtbord svart/1290:-

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Matta Step 70X200 CM

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Morphy Richards Soppkokare 1.6 L Med Sauté Funktion

Champion Perkolatorknopp till CHPK110Karta över Färnäs, Dalarna

HQ Halogenlampa classic GLS E27 18 W 205 lm 2 800 K (A55E2718W) Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Smartwares Fjärrströmbrytare Plug-in På/A
2 filtar i polyester 220x240 cm vit

Välkommen till Anhörigas Riksförbund

Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerKarta över Gyttorp, VästmanlandKönig Vibrationsdetektor för SAS-ALARM300-serien av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Mystic Vale: Vale of the Wild (Exp)

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.Exklusiv Ljusslinga Glow Party Light med plasthöljen 360 cmLekhage Tim brun

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

Dream until your dreams come true väggdekor  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
Alfons Åbergs födelsedagskalender

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

4Living Bomullsmatta Eko 140x200 cm Vit

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avZinnia Elegans Giant Vit 12 fröPostorderpåse Grå - Mailingbag - 23x34 cm - 50 stvidaXL Konsolbord MDF svart vardagen på egen hand.

Tuff prydnadskudde His Pillow

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaÄgg separerare saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

KITCHEN.IQ SKÄRPSTÅL 23 CM

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt No1 Sagaform BBQ Stektermometer Grilltermometer BlåElectrolux Dammsugarpåseverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

NORDIC HOME CULTURE Skotorkare, 250W, Grå

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterGarderob Johanna beigePastatallrik 27cm Navy 12-delar i osorterat fältspatporslinCrimptång set 0,5–6mm² med väska

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Om du samlar på miniatyrbilar kommer Bentley Continental GT radiostyrd bil att slå dig med häpnad! Skala 1:14. Batterier till bilen: 5 st AA-batterier (ingår ej). Batteri till fjärrkontrollen: 1 st 6F22 9V-batteri (ingår ej). Styrning: höger, vänster, framåt och bakåt. Den har fram- och bakljus. Ungefärliga mått: 34 x 9 x 13 cm. Rekommenderad ålder: 6 år och uppåt.

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Väderstation med trådlös utomhussensor och hygrometerDoc Mcstuffins Filt FleecefiltPirsoma folie skärare - foilcutterOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Jamie Oliver Grillkniv 4st XL stål m trä JO