Man Cave Retro Skylt
Prydnadsfigur Ekorre
Fingerborgsblomma röd 50 frö Summer king

MIN AMBITION

Viggo Örngott Hjärta

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Klubbform silikon rosa

JAG VILL HJÄLPA DIG

vidaXL Dörrmatta rektangulär tuftad blå 90x150 cm

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Emilia Örngott Hjärta

LÄS MER

Royalty Line Kylbox
HELA 200 frön - Ringblomma (Ringblommor)- Enkla Blommor
BEKA STEKTERMOMETER DIGITAL T&T EXACTO
vidaXL Shaggy-matta 120x170 cm grå
Broderad Julduk / Bordsduk / Duk till bord - Jultomte
Poster Sjökort Östersjön Södra delen, 50x70 cm
vidaXL Skohylla med 8 hyllor metall och non-woven tyg svart
Poster Sjökort, Karlshamn-Åhus, 50x70cm
GRÄSFRÖ Rapid1 kg

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Snowmotion 5 rör 136 ljus påbyggnad

Dance, love, sing Väggord Väggtext
Fågel för kruka H15
Lazer cut ljusstake med granar 9 ljus natur
Special Mum - minnesljus för din älskade mamma - Batteridriven Oscar of Sweden Sosa Plain Skjorta
Kentia Palm - 120cm - 200cm

Nikko, Porsche 911 GT3 Cup Radiostyrd Bil

29.10.2018
Fallout 4 - Vault Boy
Jenny Örngott Hjärta

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

vidaXL Plastgran med fot och LED 180 cm 220 grenar 24k Guldpläterad Ros

Toalettdekal -HIT THE TARGET

100 stk. 270x360 mm (H8) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

20x25 cm eller 8x10 tum, fotoram i guld
Fånga Dagen Väggord Väggtext

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Ljusstake Lea antikguld 42 cm stor
Örngott Ellen
Tesil / Tehållare - Musiknot

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

10st exklusiva papperskassar (svart matt)

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Poster - Every day is a new beginning 40x50cm

Svedbergs Tvättställsblandare Fristående Like It icmuzi1680-Hem & Trädgård

Like It fristående tvättställsblandare. Finns i krom.Varumärke: SvedbergsFärg: KromBredd (mm): 45Höjd (mm): 285Djup (mm): 188Typ: Tvättställsblandare
Ljushållare på fot aluminium
Poster Timglas, 50x70 cm 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.