Rustica Wooden Paddle Chopping Serving Board 20x43cm
Dammsugarpåsar Miele Vit Pearl
Vit siluett tomte med släde

MIN AMBITION

Vinkaraff Cabernet, Deru

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Skylt Welcome med Belysning

JAG VILL HJÄLPA DIG

Örngott Alexander

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Denver Brandvarnare

LÄS MER

Grillgaffel & grillkniv 24-delar Brun, Tramontina
Kantlobelia "Riviera Blå Splash" ca 650 frö
Vita (Umage) Eos fjäderlampa Micro - Vit
Sagaform - Örtsax
vidaXL Bäddset 2 delar trianglar 140x200/60x70 cm grå
vidaXL Ultrasonisk luftfuktare sval dimma & nattlampa 6 L 30
H2o Mop X5 röd. Ångrengörare
Tomat Sugargloss F1 7 frö
Myggnät till barnsäng

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


vidaXL Barstol äkta läder teak rund
Brix SuperSmash - Mortel & Stöt (Porslin)
Lasse Åbergs Mussaka Matservis med 23 % rabatt
Karta över Hova, Västergötland Paw Patrol Kortärmad pyjamas marinblå
König Svart köksvåg (HC-KS12N)

Jomanda Babytofflor Får

29.10.2018
Solsegel i polyeten kvadratiskt 540 x 540 cm
Lobularia strandkrassing 150 frö vit

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Hylla vägg industriell 60 cm - antikgrå Nordisk Asgard 12.6 Cotton Tent

Poster A3 30x42cm Skin

Skräpskydd för stupränna - 2 st
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Knivblad till skalpell - 50 st
Poster Buffalo Horn Färg A4

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Indisk sittbänk
vidaXL Shaggy-matta 140x200 cm antracit
Smart Termometer

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Gelly Roll Penna - Metallic Röd

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Vongaz Solsegel, Vattentät 4x5 elfenbensvit Tv belysning Usb med fjärr - 12W 60 LEDs SMD 5050 RGB 1M
Wedo Förstoringsglas för utomhusbruk med Ledbelysning & Batteri

Badkarsblandare Krom/Svart Damixa Arc icmuzi1522-Hem & Trädgård

Strykbordsöverdrag peggy
Poster Buddleia 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.