Punk Air Wilco 1.3 Orange RC drönare ARF 1300 mm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Einhell Eldriven Motorsåg GH-EC 2040

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Vero Moda - vmErika Plain 3/4 Shirt, Svart
EGLO Takspotlight Eridan 90837

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEmerald Konstväxt Heliconia grön 125 cm 419837 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Barlåda
Good Morning Bäddset 5097-A FUN 135x200 cm flerfärgat

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Tält Lite 3, True North

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Kudde Pälslook Svart 50x50 cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Good Morning Bäddset 5809-A BEER 240x200/220 cm gulPhilips LIC Bloom bordslampa vitvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - Flamingo Havana 30x40cm
DELTACO ojordad apparatkabel, vinklad CEE 7/16, IEC60320 C7, 2m,

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
vidaXL Badrumsunderskåp med 2 korgar massiv teak 74x45x75 cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Irwin Reservblad till mattkniv trapetsoid 10 st bimetall 1050424
Poster Marrakech Vinröd och grå A4
Draper Tools Spänningsverktyg för stängsel 600 mm 57547

På tisdagen godkände ministerrådetSide Sleeper Stödkudde Pro Air vit SSA001EGLO LED-lampa i Vintagestil E27 ST64 Amber 11521Madison Stolsdyna med låg rygg Denim Stripe 105x50 cm blå MONLF3 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Einhell HM Sågblad 315 x 30 x 3 mm 40T
FERM PROFESSIONAL Slagborr 1050 W 13 mm PDM1045P

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenVelda kvadratiskt håv 35 cm med teleskopiskt handtag anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Jolly Light ljusslinga med trådbollar brun