Star Wars Kortärmad pyjamas marinblå

HUGO SHANNY - Blazer - natural

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Icepeak TESSA - Parkas - dark blå

Ilse Jacobsen RAIN PONCHO - Parkas - platinInWear VENUS SHIRT - Skjorta - pure vitI.scenery JRIFRIDA ABOVE KNEE DRESS - Vardagsklänning - navy blazerIVY & OAK Maxiklänning - magenta

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

IVY & OAK RUFFLE COLLAR BLOUSE - Skjorta - blå stripesIVY & OAK Skjorta - blåJoJo Maman Bébé Långärmad tröja - navy/ecru stripesJ.CREW SLIM FIT - Långärmad tröja - shale blåJ.CREW Skjorta - vitJaded London LONG SLEEVE DRESS SCARF PLACEMENT PRINT - Jerseyklänning - multi-colourödJ.LINDEBERG TOUR TECH - Funktionströja - grönJosephine & Co CHASE DRESS - Vardagsklänning - purple

Tack ❤

Min tid är nu

Junarose JRJOSSI 3/4 BLOUSE - Blus - lemon curry
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Just Cavalli DRESS - Vardagsklänning - sandJDY APPLE LONG - T-shirt med print - nostalgia roseJDY JDYBASE MILO FRILL - Blus - salsa

JDY Sweatshirt - goji berryKIOMI T-shirt - bas - vit

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 KIOMI T-shirt med print - gelb

Eppicotispai Sporre dubbel, rostfritt

Kaffe Långärmad tröja - chalkKaffe JELENA AMBER BLOUSE - Blus - midnight marineKaffe ASTRID BOLERO - Kofta - sun dried tomato

Keepsake NIGHT FALL DRESS - Vardagsklänning - pop rosa
1537437987500

King Louie MONA DRESS LOOPY - Jerseyklänning - grass grönKariTraa VAR - Sport-bh - fieryLost Ink EYELET BODYCON DRESS - Maxiklänning - navyLove Copenhagen ELLY CROPPED BLOUSE - Blus - royal navy blåLauren Ralph Lauren MATTE CARTER - Vardagsklänning - navyLauren Ralph Lauren Skjorta - campus indigoLacoste Långärmad tröja - navy blåLee HOODY - Luvtröja - sharp grå

LEXI FARAH DRESS - Festklänning - champagneLost Ink Plus BUTTON WRAP DRESS IN LEOAPRD PRINT - Jerseyklänning - blåLOVE2WAIT SHIRT STARS - T-shirt med print - bordeauxMissguided BEVERLY HILLS GRAPHIC RAW HEM - T-shirt med print - rosa

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Moss Copenhagen ALETTE TEE - T-shirt med print - vanilla icemint&berry Jerseyklänning - grön/vitmint&berry Långärmad tröja - dark grönMassimo Dutti Blus - light blåMore & More Fodralklänning - marine

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Morgan ROTTO - Vardagsklänning - moutardeMAMALICIOUS ML FOLEY - T-shirt med print - strawberry iceMango MARCO-A - Maxiklänning - brun

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Mango LEOPOLD - Skjorta - brunMarc O'Polo WIDE SLEEVE RUFFLES - Långärmad tröja - off-vit

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Marc O'Polo Kofta - misty morningmbyM MASH - Vardagsklänning - messina

Miss Selfridge STRIPE TWIST - Blus - multiModström KROWN - T-shirt - bas - grönMonki VANJA - Långärmad tröja - blå

MAX&Co. AIO - Poncho - rosa

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Scandinavian Designers Mini André 6260 Tapet BoråsTapeter ixjxjm2362-Hem & Trädgård

Rullbredd (cm): 53Rullängd (m): 10,05Passning: Half dropRapport (cm): 53

Meningen med hela skiten…

Mos Mosh BLAKE NIGHT - Blazer - indigo blå

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

New Look Curves AIRFLOW FRONT CAMI - Linne - apple grönNA-KD IVA NIKOLINA SHORT DRESS - Vardagsklänning - vitNew Look COWL MIDI DRESS - Fodralklänning - bright blå

15324212664902228635381886865163.jpg

New Look MASIE SPOT RUPERT - Blus - vitONLY Play ONPPETAL YOGA TRAINING - Tights - rhododendron

Noisy May MIT KURZEN ÄRMELN V-AUSSCHNITT - T-shirt - bas - rödNoa Noa FLOWER MOSS - Skjorta - grönNümph HONORINE - T-shirt med print - orangeObey Clothing DESIRE - Sweatshirt - dusty coral

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

ODLO STAND UP COLLAR FULL ZIP FUJIN PRINT - T-shirt med print - crystal teal/retroONLY T-shirt med print - rosaONLY ONLFILIPPA SINGLET - Linne - fiestaONLY ONLY - Blus - goji berry

Boken finns att köpa här.

ONLY ONLJALENE SWALLOW HOOD - Luvtröja - night sky/vit

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

ONLY Carmakoma CARLUX CECILIA DRESS - Vardagsklänning - surf the webOYSHO T-shirt - bas - vitSosao DAMIANO LUPETTO LEGGERO MISTO - Långärmad tröja - nero limou

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Opus FULINE - Skjorta - blå iris
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Pepe Jeans JULES - Luvtröja - deep seaPetit Bateau TEE - T-shirt med print - marshmallowPolo Ralph Lauren HI TECH - T-shirt med print - sport röd
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • POSTYR POSIRINA TEE - T-shirt med print - bright vitPULL&BEAR SOUTH CAROLINA - T-shirt med print - vitPYUA Luvtröja - pine grön melangerag & bone HELLO - Sweatshirt - candy apple
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Derhy GILET - Kofta - noirReebok HERO RUN - Sport-bh - blå
 • Vad är ditt drömjobb?
 • River Island Skjorta - mint
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Roxy SUNSET TEE - T-shirt med print - marshmallowSamsøe & Samsøe WILLOW DRESS LONG - Festklänning - vit

Over and out.

Klara