Minions Nattlinne vit

Weather Report Torsten uforet regnjakke, Herre, Blå

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Abbey Rain Parka, Svart

Craft Swift Halfzip Pullover, Dam, RubyWeather Report Zip-off Pants Stretch, Herr, GraphiteStrandfilt rund - Mandala lilaGriffeltavla / Memo board med 3 hjärtan

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Weather Report Zip-off Pants Stretch, Herr, KhakiSkylt med texten "Gått till krogen"Väggdekor väggord väggtext Laundery a never ending storyIlse Jacobsen RUB320 gummistövlar, SvartDuffy 73-90927 Sneakers, VitSorel Glacy Explorer vinterstövlar, SvartPoster - Kolibri Tropical A4 21x30 cmKoppel/ handukshållare - 3 kroks Berner Sennen

Tack ❤

Min tid är nu

Lord Nelson, Grilltermometer
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Spider-Man Gummistövlar rödBruna ProvpåsarPoster - G Klav Rainbow no.3 A4 21x30cm

Baby Born - Interactive Sister DollAlfons Åberg Teddykompaniet

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Lundby, Småland, Vardagsrum, Röd

Dekorativ Flamingo 20cm

Kennelkompisar Gosedjur Hund, Svart, vitPoster - Palmkvist no.14 21x30cmPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.11 40x50cm

Fur Real Shaggy Shawn Frisyrhund
1537437987500

Pokemon Goomy GosedjurRAVEN QUEEN - Ever After HighEver After High Nina ThumbellEffekt Grenpropp 2-vägs, jordad, petskyddShopkins Shoppies - MelodinePoster - Diamant guld no.7 21x30cmBaby Born Deluxe Trendsetter setNikko, Alien Panic™ Radiostyrd Bil Blå

Monopoly The Hobbit - An Unexpected Journey - BrädspelLancaster - BrädspelEgmont Kärnan, Kärnan, Barnspel, Se vad jag kanColoretto+ - Brädspel

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Nya sorters kakor - 62 veganska kakrecept 9789185089000Matologi 9789163615634Late Night AliasPoster - Flamingo Rose 21x30cmMunchkin 6 Demented Dungeons - Brädspel

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Gold Ahoy! Brädspel spelDigital Våg, (2000 gram)Djeco, Trafik mobil

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Britax, Skötväska Olive DenimDinoco Showgirl - Cars bilar - Original Deluxe

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Väggord Prutt-HusPoster - Vit tiger Wild 40x50cm

Naturehike Hexagon Tarp Grön | partytält / CampingtältTAMARIS navy, BlåSandal Bdk rosa, Rosa

Väggdekor väggord väggtext 60 / 40 grader

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Thicon Models 5 st 1:14 50209 ixjxjm3985-Hushållsapparater

Meningen med hela skiten…

Mila Skechers Grön, Grön

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Skolett Penelope Svart, SvartEcco Intrinsic Toffel Thong 88001401029, Herr, GrönWallet Ninja 18 i 1 Multiverktyg Kröditkortsstorlek

15324212664902228635381886865163.jpg

Diamant isform/chokladformMoscow 3 Variant: Vänster

Mini Garden Plant ToolHörselkåpor Zekler 412SMega Bloks, Shimmer and Shine, Marknadsset8st handgjorda exklusiva figurer för julgran

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Superstark LED-lampa Opal E27 2700K 1520 lumenPoster A3 30x42cm #Hope VitPoster A4 21x30cm Mystic Floral1st LED-Lampa E27 G80 SOFT Glow Dimmable

Boken finns att köpa här.

Poster A3 30x42cm Stormur

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster A4 21x30cm Livet Er NåJulgranskula Röd LinusVäggdekor väggord väggtext Don´t be afraid to be different

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Julgranskula Rosa Patrik
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Julgranskula Blå AstridTavla talgoxe/domherreJulgranskula Grön Elias
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - But first coffee No.6 21x30cmÄnglar, sittande på sten, DreamPoster - I love Ice Cream No.4 30x40cmSittpuff Sammet Offvit 45 cm puff
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - Small moments Big memories No.8 30x40cm1/2" Spärrhandtag. Extra långt.
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Diamant guld no.4 21x30cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Affisch/Poster Huvudstäder i Asien Ord/Text/Skrift 33x48cmPoster - Etnisk Elefant A4 21x30 cm

Over and out.

Klara