Tavla i trä "Grillregler" med öppnare

Hanabi - Brädspel

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Catan - Handelsmän och Barbarer: 5-6 spelare - Brädspel

Think Fun, Rush HourCatan: Legenden om Sjörövarna - BrädspelKortspel - BarnboksvännernaVäggord - Hem Ljuva Hem

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster A3 30x42cm MammaRuneWars Miniature Game - Daqan Lord Hawthorne - Brädspel1/2" Långa hylsor. 15 st hylsor. 10-24mm.Knopp - RödTalisman: Legendary Tales BrädspelKung Fu Ma Ma by Hensun - Gåvosett - köksknivar - 3 stPie Face ShowdownT.I.M.E. Stories: A Prophecy of Dragons - Brädspel

Tack ❤

Min tid är nu

Minerva - Brädspel
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Väggdekor väggord väggtext Kärleken övervinner alltFrancis Drake - BrädspelGold Ahoy! Brädspel spel

Väggord - ToalettAlga, Sällskapsspel, Stop the Chrono Bomb

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 natureZOO, Elefant, isbjörn, kanin Mobil

Pokémon Sun & Moon - Pikachu Med Jirachu Poncho Gosedjur

Väggord - IN THIS HOUSE...vitBritax, Sufflett och textilset till B-Agile Plus/B-Motion PlusParker Brakeston - N2O Cola #68 - Cars 3 - Bilar - Nyhet

Reima, Regnställ, Joki, Blå
1537437987500

LED-Lampa E27 RGB 4W (med fjärr)-16 färgerWIFI Led remsa 5 meter 300 lampor fjärr och AC adapterPoster - USA karta ram 3 50x70cmFärgade vattenpärlor - 6 gram, TransparentEcco Intrinsic Toffel Thong 88000301001, Dam, SvartEcco Cruise 84166351707, Dam, SvartCrocs Classic, Ballerina SosaVäggdekor väggord väggtext 60 / 40 grader

2287 Cotu vit cream, VitMultiverktyg i kröditkortsformat med fodral (11 i 1)Park west, SvartEcco Wayfly 83520458531, Herr, Brun

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

True North, Slaska Gummistövlar, Junior, NavyGalant Tavelram A4 SvartThe Little Man - lösningen på alla dina vardagsproblem4Living Bomullsmatta "Smile" 80x150 cm VitBliz Active Velo XT Smallface ULS

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

ANSLUTNINGSSLADD F RADIO O CDHarry Potter - Ronald Weasley, Figur, 25 cmMjuky - Björnungen Alex Gosedjur

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Clementoni, Formula 1 Ir-Styrd Racerbil (SE, FI)Splash Toys, Frutti Frutti, Sällskapsspel (SE, NO, FI, DK)

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Flow Brandvarnare Gustaf BrunPoster A4 21x30cm Brush Strokes

Poster A3 30x42cm Challenge Yourself VitPoster A3 30x42cm Mountain RoadPoster A3 30x42cm Flour Dancer

Aromalampa i Keramik Elefant Grå

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Pyjamas marinblå Dragons ixjxjm4819-Kläder

Meningen med hela skiten…

Julgranskula Röd Niklas

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Julgranskula Blå FilipSkyffel - rostfri - 82 cmJulgranskula Grön Helena

15324212664902228635381886865163.jpg

Köksmatta Bistro RödJulgranskula Blå Helena

Julgranskula Blå EmmaBröd-/Fruktkorg Koppar 24 cmPoster - Jul krans No.4 40x50cmDörrmatta Batman - Welcome To The Batcave

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Venus i svart, 48x13x12 cm i svartPoster - Miami Camper 30x40cmCold Steel Classic Kitchen Set 13 Delar!Ljuslykta svart metall 20 cm

Boken finns att köpa här.

Koppel/ handukshållare - 3 kroks Am. Sheltie

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - Fruktmix A3 30x40cmPoster - Färgade läppar A3 30x40cmPoster - G Klav Guld no.2 40x50cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - I love Dad A3 30x40cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - Flamingo tropical forest 30x40cmPoster - Papegoja Forest 40x50cmBestway Överdrag till Pool Marin Fast rund 305 cm 58033
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Hello beautiful 21x30cmVäggdekor Grandparents House Rules | 88x42cmTurbo scrub Pro rengöringsmaskinHQ Electrolux Adapter oval diameter 32 mm (W7-60571N)
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • vidaXL Dra-på-lakan 2 st Bomull Jersey 160 gsm 140x200-160x200 cServis Zen Vit 24-delar i osorterat fältspatporslin
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Hobbysax - Högersax - L: 21 cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • WiFi Smart LED-lampa | Varmt till kallt vitt | E27FRABOSK UGNSFORM PROF 35 cm

Over and out.

Klara