Five Seasons Star Rain Set (Junior) Cerise

Stövlett Duffy Svart, Svart

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Keen, Elsa II Chelsea Wp, Dam, Mulch/Martini O

Chelsea sheepskin Svart, SvartVinluftare droppkork för alla flaskorKÄNGA BRAKO Svart, SvartHängande förvaring i silikon till badrum / kök

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Ecco Biom Venture 82073451707, Herr, SvartTransparant Övnings Hänglås Låssmed Pussel DyrkaTrue North Winterboots Snowstorm, Junior, FuchsiaHeavy Duty 5.0 Bouteille/GråPlatta Reflektiva 7.0 OrangeLykta Ananas guldfärgadTrälåda SnapsDrinkspel Basketboll

Tack ❤

Min tid är nu

Expedition
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Orrefors Jernverk Gjutjärnsgryta, 2,8 liter, TurkosLampa Elefant - Mintgrön - Form livingANSLUTNINGSSLADD F RADIO O CD

Hörselkåpa Moldex M5Minecraft Zombie Cool Plysch Mjukis 32cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Little Giraffe, Mjukisdjur, Rosa

Väggdekor väggtext väggord - EVERY LOVESTORY IS BEAUTIFUL

Light Box Pratbubbla8st handgjorda exklusiva figurer för julgranFantasy Flight Games, Star Wars Empire vs. Rebellion, Strategispel (SE)

Affisch Poster London Big Ben Bell of Westminster 33x48
1537437987500

babyFEHN Australia SängmobilDNAmic Primary Long Tights, Sosa LogoPoster A3 30x42cm ShibuyaPoster A3 30x42cm DrittsekkBrandvarnarePoster A4 21x30cm Ballerina ShoesMiljövänlig shoppingkasse 35x60 cm rödAromalampa i Keramik Elefant Grå

Ampelhållare korthårig VorstehPoster A3 30x42cm Mountain TopJulgranskula Grön RobinPlanteringspade Spade - rostfri - 58 cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Julgranskula Blå GustavJulgranskula Blå MattiasJulgranskula Röd Marcus4Living Matta "Louvre" 160x230 cm VitVäggdekor - Blomma

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Julgranskula Rosa RobinLED-lampa GU10, 10W 230v, VarmvitPoster - Grön växt Maspalomas No.1 21x30cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Ocean woman No.4 70x100cmSupermatsköket 9789188219251

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster - But first coffee No.27 40x50cmPoster - Hjärta Geometri 2 30x40cm

Matchmeny : en resa genom fotbollseuropa 9789163725173Väggdekor / Väggtext - Köket hjärtaPoster - Papegojor no.2 21x30cm

Poster - Beautiful Thoughts 40x50cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Play-Doh My Pony Rarity MLP Little ixjxjm5652-Leksaker

Meningen med hela skiten…

Club whiskey stenar 9 st

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - Röd Amaryllis blomma 40x50cmMagnet - All you need is lovePoster - 100% QUEEN 30x40cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Väggdekor Trädet med ekorrenPoster - Best Friends No.12 30x40cm

Poster - Herbs 30x40cmVäggdekor väggord väggtext Silence is goldenPoster - Worry less more A4 21x30cmPoster - Independent 40x50cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Nature Vindskydd 500x100 cm bambu 6050120Poster Fjäril - Ängsvitvinge 30x40 cmRuccola sallat cirka 400 frönStor ängel

Boken finns att köpa här.

167 Barpall chrome/röd/395:-

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

326 Fotoram 1 bild 20 x 30 cm Svart 190:-Dammsugarpåsar Electrolux Power Force ClassicGastromax Citruspress 0,3 L

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Tejphållare - Liten och stabil
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Dammsugarpåsar Volta Bolido 4500 till 4595Dammsugarpåsar Canvac Q Smart HygienicTrådlöst inbrottslarm - Dubbla remotes
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Brunnen etiketter ROSAKoppar med fat - Quadrato BlankTOMATKROKAR 15 ST REJÄLA HÅLLER I FLERA ÅRKarta över Alingsås, Västergötland
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Starling adventsstjärna E27 mässingMatmatta / Grillmatta - Jämn fördelning av värme (Silikon)
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Julby stor kyrkby batteridriven
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • 314 Pläd Djurmönstrad Björn/ 495:-Skattkista, stl. 16,5x11x8,55 cm, inv. mått 15x9,5x5 cm, Kejsart

Over and out.

Klara