Poster A3 30x42cm Frosted Marble

Julgranskula Blå Gustaf

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster A4 21x30cm Northern Lights

Poster A3 30x42cm Icy WaterJulgranskula Rosa CarolineJulgranskula Grön VincentPoster A3 30x42cm Dear Daisy

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Julgranskula Röd GustafJulgranskula Grön StefanJulgranskula Grön MathildaPoster A4 21x30cm Thoughts and OilJulgranskula Blå JohannesJulgranskula Rosa ArneJulgranskula Blå AstridAromalampa i Keramik Dödskalle Turkos

Tack ❤

Min tid är nu

disksvamp hållare fäste svamp diska tvättställ ordning förvaring
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Tavla Lejon med guldram 50x50 cmJulgranskula Rosa HannaJulgranskula Rosa Robin

Lysande LED-kudde måne plysch 32x38cm ROSA4 Glass Candle Holder

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Poster - But first coffee No.11 40x50cm

DNAmic Long Tights, Utility

Poster - Blå Fjäder 40x50cmDörrmatta Batman - Welcome To The BatcaveVäggdekor - MJ Stor

LED lampa - dimmerkompatibel - 14cm
1537437987500

1 st Vinluftningskork Droppkork. Lufta vinet vid serveringenVäggdekor/Väggord The laundry roomVäggdekor - Världskarta STORCOCO Chocolate Vit gold No.4 50x70cmVäggdekor / Väggtext - Rulltårta( Väggdekor, Väggord ) Dröm, Minns, LevKoppel/ handukshållare - 3 kroks BassetPoster - Beautiful Thoughts 40x50cm

Salt och peppar kvarn i form av en hinkPoster - Pingvin Family A3 30x40cmPoster - Nässelfjäril 40x50cmPoster - Vit tiger Wild 21x30cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster - Elefant A3 30x40cmMidnight Auto Parts KylskåpsmagnetPoster - Färgstänk Liggande A4 21x30cmPoster - A smile is the prettiest no.1 30x40cmPoster - Lund 30x40cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster - Här sover en prinsessa A3 30x40cmVäggdekor - Ljus Modell 001God Jul skylt på ställning

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Fashion is 40x50cm16st Julkort - Alla Olika

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Ampelhållare DobermannOttawa Krans LED 70cm

vidaXL Tomteluvor för ryggstöd 6 stMOVEMENT Matstol CognacTestmejsel

Clips - B: 15-19-25 mm - 30 st

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

rojo, Röd Kanna slipin ixjxjm6485-Skor

Kanna Espadrilles i röd mocka. . 
Helt i skinn med skinnfoder, och handgjord i Spanien. 

Stort guldspänne framtill. Något små i storlekarna.

Meningen med hela skiten…

Oljelampa till värmeljus 52 cm - antik mässing

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Tv Led slinga med fjärrkontroll - 3X50cmBlommor och fåglar-väggdekorPanter i champagne

15324212664902228635381886865163.jpg

Le Chat Noir - SteinleinCoffee! You can sleep.. Kakeldekor Kakeldekal kakel

Kylskåpsmagnet med citat från George EliotCitatmagnet Drottning KristinavidaXL Takkrona med 85 kristaller svartvidaXL Sängbord bambu och vattenhyacint 36x33x58 cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Ljusslang 216 ljus 6m Ø12,5mm klarDammsugarpåsar Miele S2 Super CleanEmotion Örngott strykfri 2 st 60x70 cm röd 0222.80.71Tomte med korg 44 cm

Boken finns att köpa här.

Skrivbok Gotland

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Gel kulspetspennor- 6 st - Spets 0,8 mm - Vit2förp doftolja Zephyr - ren positiv känsla i bilen, i husvagnenSegelbåt, 59x48x11 cm segel13

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Trådsax - Sax till trådar
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Modernt och snyggt bordPoster - Kanino 30x40cmNo1 Zinco Tunna Blomkruka D27xH29 cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • RadiotångFörvaringskorg / Tvättkorg i tyg - LilliesvidaXL Stort konsolbord massiv ek 118x35x77 cmCoghlan's Elastisk spännrem (76cm)
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Sleeping Baby AngelKITCHEN.IQ KNIVSLIP PIZZA HJUL
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Karta över Umeå, Västerbotten
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Fototapet Terrasse de Cafe - en konstnärlig foto tapet för bådevidaXL Solsegel Oxfordtyg trekantigt 3,6x3,6x3,6 m antracit

Over and out.

Klara