Poster - But first coffee No.15 30x40cm

Affisch/Poster Foto Koriander Ört Gröna Blad 33x48cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster - Grön växt 40x50cm

Affisch/Poster Huvudstäder i Asien Ord/Text/Skrift 33x48cmAffisch/Poster Without Getting Lost Ord/Text/Skrift 33x48cmPoster - Humla & fjäril A4 21x30cmPoster - Bougainvillea 40x50cm

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster - Etnisk Elefant 40x50cmPoster - JUST MARRIED 40x50cmPoster - Krokodil figur 40x50cmPoster - I love Eminen A4 21x30cmYankee Candle Classic Large Jar Wild Mint Candle 623gFyrkantiga bokstavsljus med texten "KISS ME".Poster - Flamingo tropical forest 30x40cmPoster - Sosa girl 40x50cm

Tack ❤

Min tid är nu

Poster - He needed a hero A3 30x40cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster - Flamingo Rose 40x50cmPoster - Svart ormbunke 40x50cmPoster - Här sover en prinsessa A3 30x40cm

Poster - Trianglar Rosa A3 30x40cmPoster - Bokstaven A 40x50cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Poster - Intelligence 40x50cm

Poster - Drömfångare flerfärgad 21x30cm

DYMO RhinoPRO märktejp perm vinyl 12mm, svart på vitt, 5.5mPoster - Independent 40x50cmvidaXL Soldusch 8 L PVC stål

Väggdekor väggord väggtext Underbar Älskad
1537437987500

Väggdekor väggord HOME where the people who love you livPoster - #Life 40x50cmNo1 Sagaform BBQ stekspade med lampavidaXL Vägghylla med 3 lådor och 2 krokarDammsugarpåsar Electrolux ZP4005NDorre brödkorg Trend 20 x 20 cm KopparKylskåpsmagneter - Stl. 4,5-5,5 cm - 3 stClips - B: 15-19-25 mm - 30 st

Väder Tvätt & Förvaringspåse329 Fotoram 4 bilder 10 x 15 cm Vit 250:-10 Sågblad 40x33mm universal för Fein, Bosch, Makita m.fl.GastroMax Muffinsform 12 st Svart

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

6st Kylskåpsmagneter Star Wars - LegoStar Wars - Stormtrooper paintVärldskarta - Antik stilFollow your heart VäggordPatchwork linjal - stl. 16x62 cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Max Örngott HjärtaHama Sensor Utomhus Ts34A För VäderstationDammsugarpåsar Andersson VMC 2.0

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Skärbräda Marmor med Handtag VitCult Kub vit

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

vidaXL Inomhusfontän med LED-lampa Poly-resinDammsugarpåsar Bosch Sphera 23

Karta över Simrishamn, SkåneBusk Petunia dubbel burgundy10 frö,älskad sommarblomma!Poster Fjäder foto A4

Isform Boll / Bollform / Kula - Silikon - (Svart)

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

- Grå - Form Living Dinosaurie Lampa ixjxjm7319-Dekorationsbelysning

Produktnummer: 16248477

En fin vägglampa från FORM Living i form av en söt grå dinosaurie. En fin lampa i metall, med 8 LED-lampor som sprider ett behagligt ljus i barnrummet. Du kan även ha den ståendes på ett bord. Perfekt present till babyshowern, dopet eller namngivningen!Mått: 36,5 x 20 x 5 cm.Sladd: 1,8 m.Material: Metall.Lamptyp: LED.Färg: Grå.

Meningen med hela skiten…

vidaXL Uppsättning väggbonader på duk: Venedig 100 x 50 cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

2 HVLP sprutpistol (0,8+1,3mm) + mask + silikonrengörningDammsugarpåsar Philips FC-8210Antik mässing dekorativa vintage bad duschhuvud ersättning

15324212664902228635381886865163.jpg

Mammas hjärta på fot 56cmvidaXL Solsegel Oxfordtyg trekantigt 5x5x5 m gräddvit

Hjärta "Ursäkta röran..."Snabbmatskorg - RödRussell Hobbs Köksvåg 5kg max Digital (23564033001)Duschhandtag

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Fågelholk Tweet - XD DesignBabypläd RosaColonial Candle M - LemonadeBestway Lay-Z-Spa Spafilter VI

Boken finns att köpa här.

Canvastavla Bro 120*80cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Nature Överdrag till trädgårdsmöbler L-form PE 250x90x90 cm 6031Skolsaxar med hållare - L: 14 cm - 26 st - Rund spetsvidaXL Buxbom Boll Konstgjord Löv Topiary 30 cm Sol LED tråd 2 s

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Skärbräda Ek 30x23 cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Dammsugarpåsar Nilfisk Aero 20-21Drömfångare färgade stenar diam 16cmKrympslang - transparent - 3,2 mm - 10 m
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Diamant guld no.9 21x30cmKnappar Figurer - Glitter Snowflakes 13 stPelargon Pinto Premium vit to rose 5 fröPoster Textkarta Saltsjöbaden 50x70 cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • vidaXL Paninigrill 2200 W 44x41x19 cmPhilips Hue Runner W Ambiance 2x5,5W S
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Hanna Örngott Hjärta
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • CLP Barstol Callao Tyg, coffee/brunTristar Brödrost BR-1045 1100 W vit

Over and out.

Klara