Einhell Sågblad 60 T för geringssåg

Minivashållare

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Automatiskt kapsylöppnare / ölöppnare med magnet

Ljuslykta present God JulOBH Nordica Kaffebryggare Legacy Turq 2403Kuddfodral Pythagoras av Sven MarkeliusvidaXL Barstolar 2 st massivt akaciaträ 30x(58-78) cm

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Bosch Stavmixer MSM67190 Paket SvartTrälåda/Kruka med två hjärtanPoster Promenad i öknen, 50x70 cmBeurer Köksvåg KS19 Ice CreamHuss adventsstjärna svart på fotDELTACO grenuttag GT-122 (Vit)Bosch Råsaftcentrifug RostfriMagnet - Vår familj

Tack ❤

Min tid är nu

Montering hörn solpanel
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

DELTACO grenuttag 3xCEE 7/4 1xCEE 7/7 3m vit (GT-118C)Vileda Robotdammsugare VR302 Relax HD (VR302)Gigantisk Gummianka

Nexa, fjärrströmbrytare för utomhusbruk, IP44, max 16A, fjärrkonPlopr Flasköppnare

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Vilda Västern Plastduk

HIP Bäddset 2300-H Botalia 135x200 cm grön

vidaXL Paraplyställ stenar stål vitÄggfärger2-i-1 Vattenkokare med tebryggare

Uppblåsbar Tomte med Ren
1537437987500

Cool-Well KylbrunnÄggvästar Svart/Vita PåskTimglas Antik - antikvitVildmarkskamera med integrerad LCD-färgskärm (DS)Enhörning StrösselbehållareFruktskalare RostfriRectangualr Telephone Table3.6m Shade Sail

Trätunna för Vin - 5 literDubbel Fotoram LamaFällbart barbord av stålSet of 5 Round Storage Box With Lids Containers for Home Kitchen

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Fux metallykta kromPhilips Hue Liane Vägglampa Wh/Color SVintillbehörskitVaser, H: 19 cm, vit, 6st.Kapsylöppnare Väggmonterad Hund

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Pappersassietter Dalby HagevidaXL Bäddset 3 delar 240x220/60x70 cm vinröd12pc Kitchen Gadget Set 5 Nylon Utensils/7 Stainless Steel Tools

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

vidaXL Gardiner 2 st skira randvävda 140x245 cm blåSkulptur 29x19x10 cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Ramar, stl. 9,5-14 cm, plywood, 18st.Omaggio ljusstake pearl 16 cm-liten

WiFi Smart LED-lampa | Fullfärg och varmvitt | E27Balkong-insynsskydd, variant 2 90 cm gul/vitLeifheit Skoskåp svart 60x35x81,5 cm 80005

The Skater,Gilbert Stuart,60x40cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Wiha Tång Z 0 02 Industrial 180 mm 01 ixjxjm12319-Tänger & Avbitare

Produktnummer: 16335401

Tången Z 01 0 02 från Wiha, med en total längd på 180 mm, kommer att vara perfekt för att gripa, hålla och klippa mjuka och hårda trådar eller kablar. Tången har en nydesignad greppyta med "trepunktsfäste" som säkerställer optimalt grepp om arbetsstycket när du arbetar och ett nytt kraftfull hävarmsförhållande som resulterar i att 40% mindre kraftansträngning krävs för klipparbeten jämfört med standardkombinationstänger. Skäreggarna är dessutom induktivt härdade till ca 64 HRC, och därför är tången även lämplig för att klippa pianosträngar. Dess dynamiska skarvar ser till att handkraften överförs optimalt till skäreggarna.

Färg: Röd och svart
Material: Kromvanadinstål och plast
Total längd: 180 mm
Diameter på medelhård tråd: 3,4 mm
Diameter på hård tråd: 2,2 mm
Diameter på pianotråd: 1,8 mm
Huvudform: Extra långt skärblad för flat- och rundkablar
Användningsområden: Greppa, hålla och klippa mjuka och hårda trådar eller kablar

Meningen med hela skiten…

The Sentinel,Jean-Honore Fragonard,50x40cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Monarch of The Glen,Edwin Landseer,61x66cmVintage KARTA GENOUA 1909 100x100 cmThe Progress of love,Jean-Honore Fragonard,60x40cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Spartan fönsterlampa i träABSTRAKT oljemålning, 90x120 cm handmålad 003318080875661

3D Julgran - H: 12,5 cm - B: 8,5 cm - PlywoodBevattningsslang 50meter 1/2" D14mmPop upp bag / behållare - 120 LArchangel Gabriel,Nicolae Grigorescu,60x40cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Triumph of Death,Pieter Bruegel the Elder,60x40cmTraditionell cross-chrome duschblandare + kit väggmonteradLotus Rökfri Träkolsgrill 43,5 LilaVarmvattenberödare teflon vit ptfe tejp 12m x 12mm x 0.1mm

Boken finns att köpa här.

Still Life,Jean Ranc,50x40cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Solros Orange Sun Double 10 st frönUndine,John William Waterhouse,25.4x20.3cmDubbel trädgård uteplats vattenfördelare 2 slangutgångar

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Tavla skulptur - Motorcykel
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Stolsöverdrag i polyester ej mönstrad beigeKönig Dörr / Fönstersensor - SAS-ALARM400vidaXL Handvinsch 544 kg
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • vidaXL 4 Runda soffben i krom 180 mmvidaXL Gardiner i microsatin 2 st med öglor 140x245 cm turkosvidaXL Båtlina i polypropylen 12 mm 50 m blåvidaXL Matstolar 2 st massiv teak mahogny
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • vidaXL 4 Kuddöverdrag i bomull rosa 50 x 50 cm3/4 "trådrörsanslutning armbåge x kvinnlig järngjutet mässing
 • Vad är ditt drömjobb?
 • vidaXL Barstol äkta läder teak fyrkantig
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Batman nanananana 70x100cmUbbink Dammfilter set FiltraPure 2000 16 L 1355965

Over and out.

Klara