Agnes Örngott Hjärta

vidaXL Odlingslåda i akaciaträ 100x30x25 cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

1 x 3/4 "manuell x kvinnlig trådrörsminskningstippelmässing

Poster - Batman nanananana 70x100cmPoster - This kitchen is for dancing No.4 50x70cmvidaXL Bistro stol mosaik terrakotta 2stAdoratio of the Magi,Sandro Botticelli,80x40cm

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Affisch Medium Adolph FrödrikAgora - Vinhållare - Dödskalle MCvidaXL Konstväxt Kaladium med kruka 70 cm grön och rödvidaXL Förvaringshylla med 4 korgar trä vitSelf-Portrait at the Age of,Samuel van hoogstraten,58x74cmWallArt Väggpanel 3D Squares 12 st GA-WA09vidaXL Pallar 2 st stapelbara metall vitAsien målning på ris papper, 196x72 cm elegant kvinna i röd

Tack ❤

Min tid är nu

The Procession of the Magi,Benozzo Gozzoli,50x40cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster - Always kiss me goodnight No.2 30x40cmPoster - Celestin, liggande 40x50cmSkrivbok Österrike

Poster - You can go your own way No.3 40x50cmLe Kearsarge a Boulogne,Edouard Manet,50x40cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Skrivbok Washington DC

vidaXL Påslakanset 2 delar 140x200/60x70 cm khakirutigt

Portrait of Herman Doomer,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40cmStables,Franz Marc,80x40cmPoster - COCO Marmor No.8 40x50cm

Deer in the Forest i,Franz Marc,50x50cm
1537437987500

The Court Dwarf Don Antonio dl Ingles,Diego Velazquez,50x40cm1 x 1/2 "gängrörsrör för koppling av nippelarmarXXL SECRET BLOMMIX BLOMMOR 10 Fröburkar Svenska ENKLA BLOMMORVit plast låg nivå WC toalett spolning tankburk spola spolPhidias Showing the Frieze of,Alma-Tadema Sir Lawrence,60x40cmA Sculpture's Model,Alma-Tadema Sir Lawrence,80x40cmOld Man and Young Boy,Sandro Botticelli,60x40cmSaint Peter and Saint Paul,MASOLINO da Panicale,80x40cm

Pallas and the Centaur,Sandro Botticelli,60x40cm 03The Shrimp Girl,HOGARTH William,63.5x52.5cmBattle of San Romano,UCCELLO Paolo,80x40cm1 "rörtrådförlängning kvinnlig x manschettkonsol - 40 mm lång

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Vit funktionell badrumsstål radiatorvärmare 550x480mmRöranslutning röduktion kvinnliga beslag muff krom 1/2 "x 3/8"The Death of Gericault,Ary Scheffer,36x46cmSkrivbok Le HavreWinter or the Deluge,Nicolas Poussin,50x40cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

vidaXL Fyrkantigt handfat i keramik med kranhål vitKrokhylla - L: 35 cmPortrait of Robert Arnauld d'Andilly,Philippe de Champaigne,79x6

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Bamboo Fenche - 170cmThe Fortune Teller,Nicolas Regnier,60x50cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

The Bathers,Pierre Renoir,60x40cmSkaters in the Bois de Boulogne,Pierre Renoir,50x40cm

Svart Krok 8 cmCLATRONIC FÖNSTER TVÄTT WC3528La Grenouilliere,Pierre Renoir,59x80cm

3/4 "bsp kvinnlig till npt manuell tråd adapter uk tråd till USA

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

vidaXL Mörkläggande rullgardin grå F06 ixjxjm15652-Markiser

Meningen med hela skiten…

Poster - Världskarta ROSA no.1 21x30cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poppies near Argenteuil,Claude Monet,50x65cmHEPA Filter ElectroluxPoster - Världskarta No.27 30x40cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Fototapet / Foto Tapet Provence - väggdekor som gör skillnad!Poster - Knowledge is power

Fellowes Cosmic 2 - Laminator upp till A3 - 80-125 myThe Rape of the Sabines,Nicolas Poussin,50x40cmTrähängen - MDF - stl. 12 cm - 120 stPoster - Lejon kungen No.6 21x30cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Dammsugarpåsar AEG GR 21Dammsugarpåsar Miele Meteor IDammsugarpåsar Hoover Sensotronic S 3644Dammsugarpåsar Hoover Compact S 3332

Boken finns att köpa här.

Dammsugarpåsar Foma Nevada

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Dammsugarpåsar Philips City Line VeniseDammsugarpåsar Beam BM165Dammsugarpåsar Electrolux Z 5021

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Abstrakt stadstavla
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - Lejon Zomba no.2 30x40cmDammsugarpåsar Rowenta RS 100 till 599Dammsugarpåsar Siemens VS 99A00-VS 99A99 Super XL/L
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Camper Standing Small Photo Frame Gift IdeaFlaska i glasPoster - Min älskling 40x50cmBrennenstuhl, danskt grenuttag, 6 jordade uttag, brytare, svart
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - LOVE Marbre stil Med hjärta 30x40cmPoster - Ananas Rainbow No.4 30x40cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Too glam to give a damn Disco 30x40cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Fluffy stjärna 54 cm 50 LEDPoster - I love Summer Times 40x50cm

Over and out.

Klara