Dammsugarpåsar Miele F-serien

Dammsugarpåsar Bosch BSG 80000 till 89999 Ergomaxx

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Dammsugarpåsar Bosch Compacta BBS 7000 till 7999

Dammsugarpåsar Beam BU160Dammsugarpåsar Wilfa BS 095 (Wilfa)Konstgjord julgran 150 cm 310 spetsar grönDammsugarpåsar Philips City Line Monte Carlo

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Dammsugarpåsar Electrolux ZusoriginBPoster - Grön plant No.1 40x50cmDammsugarpåsar Siemens VS 9121Fototapet Tower Bridge - en populär bildtapet till marknadens bäTavla Flowers Bubbles Roses SosaDammsugarpåsar Sanyo SCN 200Poster - Lejon Zomba no.2 30x40cmWood Owl Decorative Figurine Handmade 50cm

Tack ❤

Min tid är nu

Dammsugarpåsar Siemens Super XS
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Dammsugarpåsar Rowenta PremioTomte Kalle GråDammsugarpåsar Siemens VS 70C00 - VS 79C99 Super M

MOVEMENT Matstol GråHQ Ljusslinga träkvadrat 10 lysdioder

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Fototapet Blommor

Dammsugarpåsar Miele Hybrid

Ranex XQ-LITE - TRIO TAKLAMPA KATIE (XQ0964)Poster - Tucan fågel Svartvit 30x40cmKönig Penna med integrerad Full HD-kamera

Poster - Pride Rainbow No.1 30x40cm
1537437987500

Poster - Ananas Topical Diamond 40x50cmPoster - Vilda djur barn 21x30cmPoster - Pingviner vinter 21x30cmPoster - I love Selena Gomez med hjärta 40x50cmHQ Dammsugarpåse Vorwerk 135 136 Kobold (W7-50502/HQN)Bucolique Jug 1.3L Purity Certified GlassHQ Dammsugarpåse AEG GR 11/13 (W7-50005/HQN)Poster - G klav Lila blå 3 30x40cm

Poster - Love guld 40x50cmPVC-insynsskydd 35 m ljusgråSENCOR Vattenkokare 1,7LKarta över Salem, Södermanland

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Lisa pappersstjärna vit/röd 54cm1/2 "x 3/8" kromade vattenventilanslutnings tvättmaskinerFunktion Stekspade smal 31,5 cm nylonPoster - Flamingo Natur no.4 A3 30x40cmVäggjärnstrålkastare hållare för radiatorer

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Karta över Lidingö, UpplandStrandmatta med ryggstöd rosaStort fat/skål - Oval

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

566,959,630, Bord+ 2 stolar med ek träsits/2650:-Distress Marker Penna - Gatheröd Twigs

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Regndusch rostfritt stål kantig 40 x 40 cmTala Pepparkaks set Christmas

Hund med Kungakrona BassetPoster ruin från Inkariket, 50x70 cmPoster Bergsklättrare vinter, 50x70 cm

Poster brygga mot kvällen, 50x70 cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

80mm 1,6bar 120c 1/2 "sidostegtermometometer ixjxjm18152-Termometrar

Produktnummer: 12162244

Termomanometer (termo-tryckmätare) applikation kombinerar värdet av en individuell tryckmätare och termometer i ett instrument. På så sätt kan du spara pengar och anslutningen med gauge avinstallerad skyddsventil.  Specifikationer:- tryckvärde 0-1,6bar;- temperaturvärde 0-120c;- tryckmätare med 80 mm diameter- klart plaststötmotståndsfönster- mässingsgjutna delar- 1/2 "konisk gängsidainmatning- Mätaren är inte lämplig för bränsle.

Meningen med hela skiten…

Poster målning fullriggare, 50x70 cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster Lighthouse format, 50x70cmPoster förare vid sin racerbil, 50x70 cmKarta United States of America från år 1857, 125x100 cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Eppicotispai Raviolistans ø 32 mm.Termometer för spädbarn

Termometrar, 2 st.Poster Egyptiskt tempel, 50x70 cmBoa scarf rosaNylonsträngar, helt set

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Tårtunderlägg Runda GuldNiJia Vinpump - Ger Vin Längre HållbarhetExklusiv Skoborste av Hästhår (Tagel) i Oljepolerad finishStegräknare Pedometer Svart

Boken finns att köpa här.

Maku Aluminium Pumptermos 3 liter

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Helsport Fjellheimen Trek 4 Camp Tent grönHilleberg Nallo 2 Sand (2019)Eureka! El Cap 4 AC Footprint charcoal

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • ENO Ember 2 Underquilt Navy/Royal
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Edelrid Mega Jul Belay Kit with Bulletproof Screw oasisArc'teryx Aperture Chalk Bag S pilot/flareBergans Skarstind 32 Night Blå/Athens Blå
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Hiko Throwline 25mHelly Hansen, Regnbyxor, Strl: 50/52, BlåDamtröja Blouse Shirt Svart Strlk 5XL Casual LooseIlse Jacobsen, Klänning, Strl: XL, Beige
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • CELLBES Tunika Storlek 54 Lila Bomull SwedenGudrun Sjödén Isabel armlös tunika/klänning. Storlek XL.
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Snygg feminin klänning i lila från SHE i storlek XXL (42-44)
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Kjol High Waist Sexy Svart Strlk SMTWTFSS Weekday kortärmat blus / topp strl EUR 38/M trend

Over and out.

Klara