STELLAR NÖTKNÄPPARE KOPPAR SOFT GRIP

Lyra Skolblyerts - Hårdhet: HB - 144 st

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster kompass, 50x70 cm

Poster S-S Olympic 19060u Format, 100x125cmPåskdekoration - Frödsduvor i Plywood - 7,5 x 9,5 cm - 10 stPoster affärsgata USA 1950-talet, 50x70 cmPoster segel yatcher i hamn, 50x70 cm

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

poster gamla bilar, 21x30 cmPoster indiankvinna, 50x70 cmPoster droppar i mikroskop, 50x70 cmCafé de la PaixPoster Illustration saxofon, 50x70 cmBarnsaxar med hållare - L: 12,5 cm - 20 st - RundPoster Rusty car, 100x150cmPoster tomat i vatten, 50x50 cm

Tack ❤

Min tid är nu

Bilkamera för ökad trygghet på vägen - FullHD
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster London, Big Ben ochröd telefonkiosk, 50x70 cmUnicorn Dream Big Gympapåse Skoväska 44x38cm3D pussel i trä - dinosaur skelett - olika modeller

Dymo tejp - B: 12 mm - Vit - 7 mPoster - Escape and breathe No.7 70x100cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Lösskägg Abraham Lincoln

TecTake Gängskärarsats set 32 delar

Att pussa en giraff 9788771554809Nylonsträngar, helt setKrossare / Press Roller / Vitlökspress till Lök & Vitlök

Tårtflaggor Danmark
1537437987500

Shotglas ÖlstövelHandväska / väska SvartSvart Herr T-shirt Fantastisk MorfarHYpoid 125 ArbetshandskePassfodral| Allt du behöver på en plats!Godisväska - Tillbehör till hundträningKraftig Pannlampa med Ljussensor 5st LED / 9000lumenATK Freeride Spacer Touring Bindings Accessories

Hilleberg Kaitum 4 GT Tent Sand (2019)Nordisk Abel +10° Sleeping Bag XLTherm-a-Rest Universal Sheet M/R GråMarmot Taranis 2P Footprint Slate Grå

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Hilleberg Tarpstång (2019)Therm-a-Rest NeoAir Camper SV Mattress XL Mediterranean BlåAustriAlpin Inox Glue-in Bolt 11cmAustriAlpin Colt Evo Via Ferrata SetMetolius Cam Lube

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Klättermusen Bor 3.0 Bag 13l RavenOsprey Ultralight Washbag Padded Shadow Grå (2019)GUMOTEX Baraka Canoe Grön/Grå

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Spetsklänning Sundress Svart XXXLÄrmlös tunika eller västklänning av linne, turkos och vinröd, fin design, ca L

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Ursnygg röd glittrande fest tunika i stl. 50Klänning, Strl: XL, Grön

grå päls äkta poncho one sizeinFRONT, Blus, Strl: XXL, Röd/Svart, ViskosVit lila grön svart fodrad spets tunika klänning til bröllop dop fest examen

Bodyflirt, Skinnbyxor, Strl: 42, Röd, Polyester

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Värmepanel infraröd 450W svart glas ixjxjm19819-Element

Produktnummer: 10634843

Glasinfravärmare, bakstycke av förzinkad stålplåt, med 450 watts effekt, skyddsklass IP44. Den moderna glasinfravärmaren är inte bara en utmärkt värmekälla utan också ett stiligt blickfång. Den används framförallt för uppvärmning av moderna vardags-, barn- och sovrum, samt för kontor. Med skyddsklass IP44 (stänkvattenskyddad) kan infravärmarpanelen även användas i badrummet. Infrarödpanelen är platt som moderna LCD: er och kan med få handgrepp. Framsidan består av härdat säkerhetsglas, bakstycket av förzinkad stålplåt. Som värmeledare används isolerade och ihopbuntade ledartrådar, som är invävda i värmebeständigt och icke brännbart material.

Meningen med hela skiten…

Lemon Drop, Mjukisdräkt, Strl: XL, Zebra, Vit/Svart

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Tajta Byxor Röda Strlk XL Hight Waist Sexy Push UpTopp från zizzi stl LFILIPPA K. Långärmad polo top. 100% Merino Wool. NY med lapp. Storlek X Large

15324212664902228635381886865163.jpg

Långärmad Topp Rosa Strlk S GlittrigFilippa K, Jeans, Strl: 38/34, Ljusblå

Linne / Funktionslinne JUST DO IT. ...stl. XLFilippa K, Leggings, Strl: M, GrönLeatherette Leggings Kaki Strlk XXL Läder PuWooly Bully Wear sweatshirt med fleecig päls krage xl

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Massimo Dutti, Byxdress, Strl: 40, Svart/FlerfärgadNORRØNE GUDE- OG HELTE-SAGA af P. A. Munch 1880Jag är Malala av Malala YousafzaiA FREEWHEELIN´ TIME A Memoir of Grönwich Village in the sixties Suze Rotolo

Boken finns att köpa här.

Levande skog i fara, samlarobjekt, numrerad

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Anna Bergenström - Annas örtagårdKORANENS BUDSKAP Mohammed Knut Bernström + VEMS ISLAM Mohammad FazlhashemiTrädgårdsdammar Eriksson, Johansson, Schyllander

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Scenen 1923 - Tidskrift för teater, musik och film
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Haynes Reparationshandbok Volkswagen Transporter Diesel 2003 -2014MÄRKBOK Utgifven af Augusta Abrahamsson 1948Handbok Dennison-Arbeten.
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • bok RECEPT Såser och röror - allt om det godabok/Svenska gods och gårdar/VärmlandUNITED STATES OF CAKES Roy Fares 2016Sissel Pilatesbollar 2 st 900 g blå SIS-310.038
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Världens största tågfestMedeltida borgar vol 1-4 - SMB
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Företagsekonomiska forskningsmetoder
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • SVENSKT FÅGELLIV Knut Hagberg 1942Nordens flora- Lindman

Over and out.

Klara