Väggdekor väggord väggtext You never know how strong

Säkerhetslågskor Albatros ENDURANCE LOW SRC 41 S3 Brun, Svart

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Säkerhetslågskor Albatros FUNCTION LOW SRC 45 S3 Svart

Hörselkåpor 32 dB 3M Peltor X3P3E 1 stHörselproppar 23 dB Återanvändbara Uvex 2111237 50 parHavsö Olivia 3.0 SlowcookerEhmann 2660x0709 Sladdimmer Passar: Lågenergilampa, Halogenlampa, Glödlampa Vit

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

interBär 9015-002.81 Eluttag Utanpåliggande låsbar Svart, TransparentMerten 289378 Vägguttag för inbyggnad IP44 BlåGosdjur LambTelefonhållare / Tablethållare DJI Mavic Pro Sändare & SparkHPI Racing Borst motor 1:10 RC modellbil Elektrisk Gatumodell 4WD 100% RtR 2,4 GHzSkantic Coffee maker 20, Kaffebryggare med Anti-dropPärmregister 1-5Multicopter-Transportväska Cytronix Passar till: DJI Mavic Air Combo

Tack ❤

Min tid är nu

Punk Air Agilis Blå RC drönare ARF 630 mm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Multicopter-väska DJI Part 15 Passar till: DJI Mavic AirMulticopter-väska Lowepro DroneGuard KitSändare med pistolgrep Reely GT4 EVO 2,4 GHz Antal kanaler: 4 inkl. mottagare

Elmotor för RC-bil borstad Reely 550er 18000 rpm Varv: 24Bröd-/Fruktkorg Brun 28 cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Graupner Race Copter FPV Gate set 1300

LED-ljuslist bas-set DioDor DIO-TL60-SP-FN 10 W Varmvit Vit

E-flite Radian XL RC Segelflygplan BNF 2600 mmKardanknut ädelstål 43-50mm med 4mm borrning 1:16 Thicon Models 60010 1 stReely Race Copter-kamera Passar till: Reely X-220

Multicopter-flygbatteri DJI Part 05 Passar till DJI Inspire 2 1 st
1537437987500

Reservdel Reely 336652C Oljestötdämpare framBelysningshölje, klart 1:14 Carson Modellsport 500907256 2 stReservdel Flygbatteri E-fliteHD Kupol Övervakningskamera IP66 VitDixieARIEL bordslampa - hög, Antik mässing/petrolblåKULLEN Bordslampa 22,5 Ek/VitBordslampa svart TETON

PolluxBatteri Makita 12V Ni-MH 3000mAh 1926962 192696-2( Väggdekor, Väggord ) KontorTaklampa rotting ljusbrun DRINO

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Tvättställsblandare LOFOIOnly - onlNova SS Top Lux Acc Flower, MönstradVero Moda - vmBritt 7/8 Top, RosaVero Moda - Boca SS Top, SvartVila - Viadisa SL Top, Orange

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Väggdekor AfrikaVileda Mopp Ultramax mikrofibermoppSecond Female Leen blus, Röd

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster A4 21x30cm Think outside the boxL.O.L. Surprise! LOL 2i1 Kudde Vändbart Dubbel Motiv Plush

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Tutta, rosa långärmad body med äppelhus/larverSuper Mario Bros Pyjamas grå

Trolls Pyjamas lilaGuess How Much I Love Gosedjur Hare med Skallra och snuttefiltKronstadt Johan Oxford skjorta, Mörkgrön

Oscar of Sweden Grå Pop Over-skjorta Skjorta

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

M's Swimrun Suit BK Head Aero ixjxjm2319-Swimrunvåtdräkter

Produktbeskrivning

ÖTILLÖ Signature Line: Genomtänkt tävlingsmodell för swimrun

Våtdräkten är till största delar gjord i 2 mm neopren, men med gott om undantag. Över armar och skuldror är det 1.5 mm neopren för att ge maximal stretch och följsamhet i simningen. 4 mm tjocka luftceller över bröstet ger extra flytkraft och bra position i vattnet. Den nedre delen har förstärkts med nylon och är anpassat för att tåla tuffare tag när du ska i och ur vattnet, samt ger bra flex för löpningen.

Tejpförstärkta sömmar i ben och armar gör att du kan anpassa längden och slimma ned den ytterligare. Endast dragkedja fram för att spara vikt och hålla dräkten så racebetonad som möjligt.

Den perfekta dräkten för tävlingar i lite varmare vatten och kortare distanser där behovet av att cabba ned inte är lika stort och dräkten inte behöver skydda lika mycket mot kyla.

Detaljer

  • Låg urringad hals för god komfort
  • 2 mm Nano-glide neopren i överdelen
  • 4 mm luftceller över bröstet för extra flytkraft
  • 1.5 mm neopren över armar och skuldror för extra flexibilitet och stretch
  • 2 mm nylonförstärkt neopren i nederdelen för flexibilitet och slitstyrka
  • 3/4 benlängd
  • Dragkedja fram
  • Tejpförstärkta sömmar för enkel justering av ben- och armlängd
  • Visselpipa för nödsituationer