Signallampset 1:14 Carson Modellsport 500907125 1 set

VEJLE TAKLAMPA VIT Lampa

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

VEN Pendel 12 Matt Opalglas/Stål

Taklampa grå BURANOTaklampa grå TRONTOTaklampa vit/guld LIARDMARS Plafond Vit

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Bäddset Påslakan Good NightKruka 3 st olika storlekar svart SAMOSKids Concept, Hängare Krokbräda, VitVäggdekor/Väggord a moment in your armsVero Moda - vmAmanda SL Top, RosaPULZ Jory blus, BordeauxKrok med Starkt LimOnly - onlLittva LS Top, Gul

Tack ❤

Min tid är nu

Vila - Viheide LS Top, Svart
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Väggdekor Sätt på mig när jag är fullVila - Vilisli LS T-shirt, SvartVäggdekor Afrika

Only - onlTinsel SS Blouse, SvartPowerRemote, fjärrkontroll 44-1500 Allocacoc

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Soya - Felicity AOP 231, Mörkblå

Hälsosam mat för en friskare mage 9789155263874

Only - onlAlberta Knot Top, RosaPoster A4 21x30cm Live Love LaughLjuslykta Nova höjd 8,5 cm, Rökfärgad

Poster - Flamingo Power A4 21x30cm
1537437987500

Body med textBäbis Pyjamas, OrangeFrozen, Pyjamas, RosaFireman Sam Kortärmad pyjamas gråXLARGE Nalle Puh GosedjurVenus i metall, 18x5,5x5,5 cm i ljus BronzEsprit - Skjorta 998EE2F800 Enfärgad, SvartOscar of Sweden Grå Pop Over-skjorta Skjorta

Solid - Skjorta Juan Flower LS, GrönJaure M rainset, herr, SvartVäggdekor Fönster romantsik ö i tropikernaSalming Run Long Sleeve Top, Women, Bright Rose

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Ilse Jacobsen Cheerful flip-flops, MörkblåECCO ST.1 W sneakers, SvartPoster - 100% QUEEN 21x30cmCrocs Swiftwater Wave Kids BlåPoster A3 30x42cm Mama!!!

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster - G Klav Rainbow no.3 A4 21x30cmWinx Club Tynix Mini Magic Stella Doll with TransformationPokémon Pikachu Mjukisdjur TOMY

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Kronhjort 21x30cmBarbie Fashionistas 49 Double Denim Look Doll

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Ever After High Hat-Tastic Apple VitEver After High Legacy Day Apple Vit

Led-strålkastare ECO HOME 2 - 10W, IP65 (Varmvit)Shopkins Shoppies Wild Style JessicakeDC Super Hero Girls - Batgirl

Nikko, Alien Panic™ Radiostyrd Bil Blå

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

hängande 82 - Svart Stallykta cm ixjxjm3152-Hushållsapparater

Meningen med hela skiten…

ALF, Duellfesten

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Fantastic Gymnastics: Vault Challenge BrädspelUmeå Text Optikertavla m. Koordinater 33x48cmArgent: The Consortium - Summer Break (2nd Ed) - Brädspel

15324212664902228635381886865163.jpg

Tärningsset - Blå Vit (CHX25406) - BrädspelPoster - Lidingö ram 21x30cm

Johnny Cash Magnet 6x8 cmGearworks - BrädspelBarnvagnsleksak - Okey Dokie WigglerBritax, Sufflett och textilset till B-Agile Plus/B-Motion Plus

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Didriksons, Regnställ, Slaskeman, FuchsiaHaglöfs Velum Pant (Dam)Coleman Cortes 4Clavel congac, Cognac

Boken finns att köpa här.

Poster - Göteborg ram 21x30cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Damskor Grön Comfort Vit, VitKENOVA CHELSEA Svart, SvartLaced zipperboot mens congac, Cognac

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Vit Silk
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Trälåda SnapsBliz Active Motion Smallface SosaHörselkåpor ZEKLER 412DB
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • The Greatest Candle in the World Doftljus Apple Gourmet10 st jul- och gratulationskort med kuvert.Motorola MBP482 Video BabymonitorFoam Roller, Blå
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Girlang rosa guld 2mPoster A3 30x42cm Ice Cream Cone
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster A4 21x30cm Watercolor Lips
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster A3 30x42cm Icy WaterJulgranskula Blå Marianne

Over and out.

Klara