Captain Sonar Upgrade One - Brädspel


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Neon Gods - Brädspel

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Manhattan Project: Chain Reaction - Brädspel
Digital Våg, (2000 gram)

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSpeak Out Brädspel (Svensk) Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Legendary: World War Hulk (Exp)
Flow, Brandvarnare, Rosie, Rosa

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Väggdekoration Blommor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Ancient Terrible Things Brädspel

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Sebra Filtad baby mobil moln varm gråKonges Slöjd Molnmobil Cherryvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Otys Brädspel
Kids Concept Hammarbänk NEO

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Zebra 1 70x100cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 100st blixtlåspåsar 38x64mm utan skrivfält till mat, pärlor mm
Emerio Värmefläkt för vägguttag Digital
Britax, Sittskydd för Bältesstol TwoWay & Multi Tech Keep Cool Cover

På tisdagen godkände ministerrådetNewtons Vagga SkrivbordsleksakPoster - Grekland karta ram 40x50cmPoster - Maskros stående A3 30x40cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Donna Pits - Cars bilar - metall - original
Didriksons, Boardman Kids Set Aquarius

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMini A Ture, Robin Lining, K Violet Ice anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Skoförvaring 12 par skor