Alexander Örngott Hjärta


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Laddningsregulator MPPT 10A

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Duk Edith
Hama Sensor Utomhus Ts34A För Väderstation

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenWC-set 3 delar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Gripsholm american line grå
Värmeljushållare - dia. 5 cm - 8 st

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Matservis VM24 - 16 delar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Gabriel Örngott Hjärta

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Trippel drömfångare 40cmMattermometer -50 till 300 Cvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Stjärna LED ljusslinga
Svart katt -väggdekor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Tala Prefommence Madeleine plåt 12 st 40 x 20 x 1,5 cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Transformator 240V-110V 45w
Biffyxa. rfr.stål 255 mm
Citatmagnet Charlotte Bronte

På tisdagen godkände ministerrådetMagisso svart tårtspadeTrapp 7L ljusstake gråGastromax Skalkniv 16,5 cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Konstväxt Orkidé med kruka 65 cm vit
Alligator Lökskärare

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKarta över Grängesberg, Dalarna anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Stadstavla - Oljemålning