Kanvas tavla, USA eagle 50x60 cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Aluminium dubbel sidomarkis 180 x 600 cm beige

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Gastromax Baguetteplåt 37 cm
East of India Porcelain Heart If I had my life to live again ...

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenIsbollar - 27st iskuber Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Dammsugarpåsar Foma HG 1715
Ampel Lea spets - antikguld

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Väderskyddsöverdrag för strandkorg

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Märta Örngott Hjärta

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Philips LED E14 Kron Böj 25W Frost 4stRosies Diner - Corvettevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Karlsonsklister 45 gram
vidaXL Taklampa för 6 G9-glödlampor 240 W

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Kruka Krona 32 cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Lasse Åberg Ölpokal Plumpmus - NYHET!
Shotglas - Provrör med ställ
Himmelsk ängel i påse

På tisdagen godkände ministerrådetvidaXL Gardiner i voile 2 st 140x175 cm lilavidaXL 50 Servetter Vit 50 x 50 cmLjuslykta 4 sorter den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Nattduksbord MDF vit
vidaXL Solsegel Oxfordtyg trekantigt 5x5x5 m antracit

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMarilyn Monroe - Gold anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Handstöpta antikljus - 4st vita 25cm