ARIETE OMELETTMASKIN 182


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
3D-Tavla - Fantasy Nights

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Väggdekal Träd & Fåglar
5st exklusiva Julpåsar i rött papper

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenJoseph Joseph Elevate Stekspade Böjbar Turkos Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt vidaXL Taklampa för 6 st G9 lampor 240 W
Matservis GM16 - 19 delar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Plåtskylt Vakt Labrador hund 20x15cm varning skylt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Gurka Vit Wonder Bianco Lungo 10 st frön

Försäkringskassan: Regeringen underskattar WMF Nuova tårtset 2 delar blank stålDammsugarpåsar Bosch Ingenius Properformvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Tibetansk klangskål
Palettblad Kong Lime Sprite 5 frö

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Köksvåg digital rund

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Batteridrivet ljus Glim i vax glödande låga 13 cm timer vit
Plåtskylt med 3D relief, 15x20 cm, "HARLEY-DAVIDSON"
HQ Ugnslampa E14 40 W (LAMP O12HQ4)

På tisdagen godkände ministerrådetSkrivbok FörgätmigejvidaXL Taklampa med 5 lampskärmar G9 kromPenna Pigma Micron - Nr 005 - Svart den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Pense Corina Terracotta 10 frö
Lila fjärilar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenEmerio Papperskorg "Sensorstyrd" (SDB-111816) anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Linjal med metallskärkant - L: 30 cm