Pappersassietter Neonrosa


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Refill lamineringsfilm, B: 21 cm, permanent lim, 12m

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Siluett julgran 50 cm 60 LED
vidaXL Bäddset 3 delar 240x220/60x70 cm vinröd

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPumpasked, L: 32 cm, orange, 1st. Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Aluminiumtråd, , mixade färger, rund, platt och diamond-cut , 25
Sparbössa häst, H: 14,5 cm, L: 16,5 cm, vit, 8st.

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Pappersassietter Höstlöv

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Swivel Head Rivet Gun

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Skattkista, stl. 21,5x15,8x10,6 cm, inv. mått 20x14x9 cm, KejsarKrukor, dia. 12 cm, H: 11 cm, 12st.vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Champagneglas Together Forever
RGB LED Controller med Musik & fjärrkontroll

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Trädgårdsstol Giuseppe blå

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Smörgåskniv rfr " idial " 2-pa
50mm 2 inches x 8mtr 27ft Ratchet Tie Down
vidaXL Fågelnät 2 st 8x14 m PE

På tisdagen godkände ministerrådetKerbl Elstängselstolpar Eco 25 st plast 70 cm vitOmaggio ljusstake pearl 24 cm-storRullskärmaskin 552, B: 36 cm, L: 70,5 cm, 1st. den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Kylskåpsmagnet ”GOODYEAR TIRES”
Gold Script Table Confetti - 14g - Gold Christmas Table Deoco...

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTräkruka Träd anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Plymört/tuppkam " Ice Cream Cherry" 15 frön