Reservdel Reely CB134 Axeltapp av aluminium fram


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Strykfolie Oracover 21-030-002 (LxB) 2 m x 60 cm Cubgul

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Växelmotor 12 V/DC MFA 919D1481 148:1
Reservdel Vingar Reely Passar till modell: Phönix Plus

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMultiplexMottagare RX-7-DR light M-LINK 2,4 GHz Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Reservdel Reely 536030C Chassi
Reservdel Reely 312021C Differential

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Carson Modellsport 1:10 Gatumodell Kompletta hjul On-Road 10 ekrar Svart 4 st

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
slinga med ledbelysning i klämmor dekoration belysning rum inröd

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Änglar med hjärtformad kedjaVäggdekor väggord väggtext you're amazing just the way youvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
540-Thrust B-SPEC elmotorserien brushed Absima Thrust B-Spec 7,2 - 7,4 V
9-kanals mottagare Spektrum AR9350 2,4 GHz

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Väggdekor väggord väggtext Everything happens for a reason

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Polomkastningsmodul kopplingsrelä Graupner 1 st
Reservdel Reely 538109C Kardanaxlar och hjulaxlar
Blade 120 S RC Helikopter RtF 120

På tisdagen godkände ministerrådetLastbils-kardanaxel kort 1:14 ScaleDrive 74000420 1 stAxelleden framaxel ScaleDrive 71000314 1 stElmotor för modellflygplan borstlös C27-13 ROXXY kV (U/min per Volt): 1800 den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Multicopter-väska DJI Part 13 Passar till: DJI Mavic Air
Kuddfodral Ull Grå

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDörrstopp och Fönsterstopp - Blå anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

IR-termometer Reely