Traxxas 7033X Reservdel Pivot kulskruvar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Pica Penna Classic For All 545 10 st 23 cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Svanefors Pläd 150x220 svart
Välj hälsa! 9789188659996

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGLOBO Taklampa STACY svart 26 cm 15271 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Yttermått 22x27 cm, spegel i guld
Good Morning Bäddset 4864-A ADORABLE 140x200/220 cm flerfärgat

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Clementoni, Pyjamashjältarna Memospel

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - Glassar No.2 21x30cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Ubbink Dammpump Powermax 10000 Fi 9600 L/h 1351355bhp Sidobord guld och svart 36x51 cm metall B154390vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Väggdekor väggord väggtext Grow old along with me the best
RIDDER Badrumsmatta Carl 55x50 cm beige 7102809

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster fyr i stora vågor, 50x70 cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Futech Krysslaser MC5 grön 049.05
Xavax Hällskrapa
Poster Dansa med duvor, 50x70 cm

På tisdagen godkände ministerrådetPoster En ö-planet, 70x70 cmUbbink Dammfilter FiltraClear 8000 BasicSet 1355161Bordslampa betong ljusgrå SAJA den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
KS Tools Tändspoleavdragare 4 delar
Fåtölj läder brungrå CHESTERFIELD

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenHoney Clementine vaxkaka Yankee Candle anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Förvaringskorg / Tvättkorg i tyg - Stripes